Lastiklerim altına vida koyuyorlar :(

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bugraGT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bugraGT

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkdaslar gecenlerde sağ ön lastiğe vida saplamıslar sökünce indi daha ynei lastiklere yama yapmak zorunda kaldık

bugünde sol arkada bi vida buldum sökmedim yine iner diye korkuyorum ama yarın lastikciye gidip sökücem sansım varsa içeri ulasmamıstır çünkü kalın yere denk gelmiş ön tekere lastikin desen boslugundan saplamıslardı

valla artık arabaya binerken lastiklerin öünüde arkasına bkarak biniyorum
gidip milletin garajına dükkanın öünüe atmam arabayı kimin zoru var anlamadım ,okulda falanmı koyuyorlar acaba rampada egsoz yutanlar

arka cama yazı asıcam karar verdim ; çık karşıma diye

bunlar iyice sapıttı araklamadan sonra saplamayada başladılar :D allah sonumuzu hayır etsin lastikleride götürmezlerse iyi dr

yazık ya ortalık felaket

geçmiş olsun en sinir olduğum şey benimde arabamın camlarını patlatmışlardı stoplarını kırmışlardı.varsa bi derdin sorunun gel adam gibi söyle.Maddi zararları geçtim hepimizin birer ailesi var insan ister istemez kuşkulanıyor.karşına çıkmaz sanmıyorum o kadar yüreği olsa böyle bişey yapmaz.

Son düzenleme:
gecen gun cocuklar dayıyorlardı lastige civiyi one veya arkaya gidince direk patlıyor dövdüm ama sıpaları (kötüyüm ben yaa ) :D

benim arka lastiklerin ikisine birden vida saplamışlardı o şekilde farkında olmadan 3000km yol yaptım hemde uzun yol

ya ben ön lastikteki yolda şıkır şıkır ses gelince fark ettim bide o arada çukura girdik hafif inik oldugu için arabayı çok sarstı

bunu yıkamadan sonra kurularken gördüm

keske bi denk gelsede o vidaları bi yuttursam ona

yazık valla aynı zamanda ayıpda :S

la o kayonları bi yakalasam neler yaparrımmm

Geri