lastikler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gokmen52
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

gokmen52

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
opel astra h 2008 model dizel aracım var 4 lastik alıcam tavsiyeniz var mı ya da kullanmdıgınız ve memnun oldugunuz lastık markası???

elbette michelın yanlız şöylede bir durum var kleber michelın ın yan sanayisi kullanmıştım çok memnun kalmıştım fiyat olarak da hesaplıydı.michelın bayilerinde satışı mevcut.

michelin kullanıyorum çok memnunum

Bende 205-55-16 mıchelin aldım... yol tutuş ve ses konusunda çok iyi gibi geldi bana....
Ayrıca yakıta da etki ettiğini düşünüyorum.
yakıt sınıfı C, ıslak zemini B, gürültü 69 db, idi etiketinde..
Eski lassaların yakıt sınıfı F, ıslak zemini C, 72 db gürültü seviseyi olduğunu sonradan öğrendim.... iyiki 30-40 fazla verip michelin almışım diyorum... Bir çok lastikçi bu etiketleri söküyor....Dikkat edin... Michelinın da değerleri düşük, fiyatı ucuz olan var ama aynı fiyata satıyorlar...

bu aralar herkesin sorduğu soru hangi lastik. Bende michelin diyorum. Her ne kadar eski kalitesi yok balon yapıyor çabuk aşınıyor densede tercihim değişmeyecek. Continantal de çok beğeniliyor

Continental ContiPremiumContact 5 diyorum bende... ;)

Etiketi bu... Oldukça yumuşak ve sessiz...

C-A-70.png

aracımın orjınal lastıgı brısgestone turanza... 5 yıllık lastık dişleri iyiy ama lastik çatladı hep ...4 lastik birden degıstırıcem. arastırıorum hangısı daha iyi diye

conti de kampanya var. 205 55 16 premium contact 5 175 tl

Lastik=continental.

google'den lastik testleri diye aratırsanız hangi lastiklerin daha başarılı olduğunu görürsünüz. bu testlerde michelin hep ortalarda ve sonlarda yer almıştır. hele ıslak zemin performansı en kötü lastiklerden biridir.

Geri