Lastik Basinci ? Vectra

atesbasak

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Selam arkadaşlar..Vectra A GT nin Lastik hava basınçları ön ve arka ne olması gerekiyor..
195-60-15 lastik ebatları

Selam arkadaşlar..Vectra A GT nin Lastik hava basınçları ön ve arka ne olması gerekiyor..
195-60-15 lastik ebatları

Abi forumda araştırırsan bulursun daha önceden bu konular çok tartışıldı.
Lastik hava basınç değerleri benzin depo kapağında veya şoför kapısında yazar. Genede ben bildiğimide yazayım:
Önler:32
Arkalar:30
:good: :good: :good:

Abi forumda araştırırsan bulursun daha önceden bu konular çok tartışıldı.
Lastik hava basınç değerleri benzin depo kapağında veya şoför kapısında yazar. Genede ben bildiğimide yazayım:
Önler:32
Arkalar:30

TEŞEKKÜRLER :good:

Eyüp,belirttiğin Gibi 32/30 A Tamamladim Lastik Havalarini..
28/26 önce Hava Basinci.. Duyduğum Kadari Ile Düşük Hava Basincinda Direksiyon Hakimiyeti Azalirmiş..zaten Direksiyon Hakimiyeti Zayif.umarim Düzelir şimdi.. Bu Nedenle Amortisorleri Bile Boş Yere Değiştim.. çikanlar Da Sağlam çikti..

Eyüp,belirttiğin Gibi 32/30 A Tamamladim Lastik Havalarini..
28/26 önce Hava Basinci.. Duyduğum Kadari Ile Düşük Hava Basincinda Direksiyon Hakimiyeti Azalirmiş..zaten Direksiyon Hakimiyeti Zayif.umarim Düzelir şimdi.. Bu Nedenle Amortisorleri Bile Boş Yere Değiştim.. çikanlar Da Sağlam çikti..
Düşük hava basınçları lastiği çok yıpratır uzun zaman az hava vurdurursan lastik balonlar ve yanakları çatlak çatlak olur. 28/26 çok düşük çünkü; senin araba aşağı yukarı 1150 kg dır. 32 30 bence en ideali benim arabanın kapısında 32/30 yazıyor. Arabalarımız hemen hemen aynı ikiside a kasa kilosu havası aynıdır. Önler biraz sarsarsa 4 lastiğede 30 vurdur ama kesinlikle 30 havanın altında vurdurma çünkü yol tutuşu düşer direksiyon ağırlaşır yakıt tüketimi artar lastik erken yıpranır..

Geri