Arabadaki ufak-tefek tampon hasarlari birikince servise biraktim ve kaskodan bu araci getirdiler yedek arac olarak
Birkac gundur takiliyorum kendisiyle
Aracın adını bile daha önce hiç duymamıştım
B sınıfı sanırım, tek kapılı clio tarzı, dış görünümü zevke göre değişebilir ama hiç fena durmuyor
Yani aracı ilk getirdiklerinde hmm kötü bir araç göndermemişler dedim (küçük boyutunu ihmal edersek)
Ama gel görki o direksoyona geçince tüm büyü bozuldu
Lancia bu aracı premium küçük araç diye pazarlıyormuş
Ama sanırım temel kullanım amacı olarak büyük alışverişmerkezlerinde koridorlarda gezinmek için üretilmiş araç
Öünkü astraâdan sonra bunu kullandığımda yolda kendimi oyuncak araba sürüyor gibi hissettim
0.9 litre benzinli turbo motor + yarı otomatik sanzuman ikilisi mukemmel uyum icinde sizi cocuklugunuza geri donduruyor
1-2-3 vitesleri hissetmeniz icin ozel olarak arac titresim veriyor â playstation gibi
Fren yapinca yine ayni sekilde â hem fren hem vites sizi uyariyor
Hani meshur serce parmagiyla direksiyon cevirme lafini Lancia 5 adim ileri goturmus
Direksiyon neredeyse camdan esen ruzgarla donecek â o kadar hafif
Herneyse. Kisaca distan baya baya gercek araba gibi gozuken ve 40 bin liraya satilan bir oyuncak yapmis adamlar
Ozellikle araba oyunlarina merakli ve gunde max 5 km yol yapacak bayanlar ana musteri kitlesi olabilir sanirim
Canim active-selectâli Astraâya insallah tekrar kavusacagim gunu iple cekiyorum
Birkac gundur takiliyorum kendisiyle
Aracın adını bile daha önce hiç duymamıştım
B sınıfı sanırım, tek kapılı clio tarzı, dış görünümü zevke göre değişebilir ama hiç fena durmuyor
Yani aracı ilk getirdiklerinde hmm kötü bir araç göndermemişler dedim (küçük boyutunu ihmal edersek)
Ama gel görki o direksoyona geçince tüm büyü bozuldu
Lancia bu aracı premium küçük araç diye pazarlıyormuş
Ama sanırım temel kullanım amacı olarak büyük alışverişmerkezlerinde koridorlarda gezinmek için üretilmiş araç
Öünkü astraâdan sonra bunu kullandığımda yolda kendimi oyuncak araba sürüyor gibi hissettim
0.9 litre benzinli turbo motor + yarı otomatik sanzuman ikilisi mukemmel uyum icinde sizi cocuklugunuza geri donduruyor
1-2-3 vitesleri hissetmeniz icin ozel olarak arac titresim veriyor â playstation gibi
Fren yapinca yine ayni sekilde â hem fren hem vites sizi uyariyor
Hani meshur serce parmagiyla direksiyon cevirme lafini Lancia 5 adim ileri goturmus
Direksiyon neredeyse camdan esen ruzgarla donecek â o kadar hafif
Herneyse. Kisaca distan baya baya gercek araba gibi gozuken ve 40 bin liraya satilan bir oyuncak yapmis adamlar
Ozellikle araba oyunlarina merakli ve gunde max 5 km yol yapacak bayanlar ana musteri kitlesi olabilir sanirim
Canim active-selectâli Astraâya insallah tekrar kavusacagim gunu iple cekiyorum