Kurban Bayramın da Canlarımızı Kurban Etmeyelim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ndipi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ndipi

Bölüm Sorumlusu
Yönetici
Moderatör
Bilgi Girilmemiş
Değerli opelim.net arkadaşlarım önümüzde kocaman bir kurban bayramı tatili var. Lütfen trafik kurallarına uyalım hız sınırlarını zorlamayalım. Uzun yola giden arkadaşlarımız yolda mola vermeyi ihmal etmeyelim. Kurban bayramını sevdiklerimiz le kutlayalım derken hayatımızı kurban etmeyelim.Yarından itibaren bende tatile çıkıyorum. Umarım kazasız belasız yine bir arada oluruz. Hepinizin kurban bayramını en içten duygularımla kutluyorum. Saygı ve sevgilerimle....

Büyüksün Abi :good::alkis: Hayırlı bayrmlar cümleten herkese..

Büyüksün Abi :good::alkis: Hayırlı bayrmlar cümleten herkese..

Serdar kardeşim gözlerinden öpüyorum. Bayram sonrasında inşallah yine hep birlikte sağlık ve güzel bayram anıları ile birlikte olmak dileği ile...

güzel bir konuya el atmışsın abi..

özellikle EMNİYET KEMERİ hususuna çok dikkat edelim . acı haberler ile sevdiklerimizi üzmek istemeyiz..

selamlar

Tüm Opellim net kardeşlerimiz aman dikkat,bana sanki bu sene okullar açılınca herkez başka deli olmuş daha delice kuralsız araba kullanıyorlar gibi geldi bilmiyorum tabii,herkez sakin kurallara uygun kullansın hatta daha çok karşıdaki neler yapabiliri kestirerek daha dikatli olsun,herkezi sağ salim memleketlerine gitmeleri temenni duası ile Allaha emanet olun.

Özellikle benim gibi simota marka açık filtre sipariş edip bayramda gaza gelmeyin :D

Kurban yüzme parçalama işlerinde de dikkat etmek gerek, bir yerlerimizi kesmeyelim.
Uğur kaç liraya geldi filtre :)

Kurban yüzme parçalama işlerinde de dikkat etmek gerek, bir yerlerimizi kesmeyelim.
Uğur kaç liraya geldi filtre :)

sahibinden.com 'da kapıda ödemeli olarak sipariş verdim dün , kısmet olursa pazartesi günü elimde olacak filtre . Kampanya yapmışlar , filtre %100 orjinal simota ürünü

toplam 70 TL ye geliyor bana , 60 tl filtre + 10 tl kargo

sahibinden.com 'da kapıda ödemeli olarak sipariş verdim dün , kısmet olursa pazartesi günü elimde olacak filtre . Kampanya yapmışlar , filtre %100 orjinal simota ürünü

toplam 70 TL ye geliyor bana , 60 tl filtre + 10 tl kargo

Bi video çekersin artık, yakıt performans demeyip ben de alıcam arkadaşımdan filtreyi yeter artık :)

Bi video çekersin artık, yakıt performans demeyip ben de alıcam arkadaşımdan filtreyi yeter artık :)

Filtrenin o sesine alışınca filtresiz araba sürmek bana zevk vermiyor ne yalan diyim :) özellikle o 2.500 devirden sonra yolda yürüyen insanların dönüp arabaya bakması bitiriyor beni :rakir: simota ses konusundada performans konusundada çok iyi bir ürün , tavsiye ederim

birde K&N ve AEM var , tabi bu dediklerim 150$ dan başlıyor tl de değil :D

Geri