Kumanda ve dörtlü flaşör.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan smoke
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

smoke

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaslar arabayı ılk aldıgımda arabayı kumanda ıle kıtledıgımde dortluler yanıyordu fakat bır sure sonra yanmamaya basladı, cokta elzem bır olay degıl ama bazen gurultulu bır ortamda araba kılıtledımı kılıtlemedımı anlamak zor oluyor. acaba neresınde bır problem olmustur? çözüm yolu nedir?

sinyaller yanıyorsa sorun başka yerde gürültülü yerde nasıl belli olmuyor anlamadım alarm takılı ise ok

sınyaller yanıyor dortluler yanıyor ama kumandayla kılıtledıgım zaman dortluler yanmıyor. alarm takılı degılde zaten bu meretlerın kapı acma mesafesı 5-10 mt ıle sınırlı ya kapıyı uzaktayken kılıtledıgımde sustalı sesıne benzer şırrak dıye kılıtlenıyorya :D onu duyamıyorum bazen ısıkta yanmayınca kıtlendımı acaba dıye tekrar aracın basına donmek zorunda kalıyom.

merkezi kilitte sorun var kapıları kilitlediğinizde merkezi kilit beyni sigorta tablasında bulunan multimere yani dağıtıcıya bilgi vermiyor olabilir oda lambaları yakmıyordur en iyisi servise götür baksınlar veya küçük bişey var

eywallah ustam saolasın bı baktırayım.

O alarmaların bazısında ayar var. Bizim arkadaşın arabasında vardı dikkatimi çekmişti sonradan çözdüm kumandadaki tuşa uzun süre basınca kodluyor. Ve parkları yapmadan açıp kapıyor. Bidaha uzun basınca açıyor.
Sizde farkında olmadan böyle bi kodlama yapmış olabilirsiniz.

O alarmaların bazısında ayar var. Bizim arkadaşın arabasında vardı dikkatimi çekmişti sonradan çözdüm kumandadaki tuşa uzun süre basınca kodluyor. Ve parkları yapmadan açıp kapıyor. Bidaha uzun basınca açıyor.
Sizde farkında olmadan böyle bi kodlama yapmış olabilirsiniz.
Alarm takılıdeğil

Alarm takılı olmayabilir. Ama sorun aynı olabilir.

Alarm takılı olmayabilir. Ama sorun aynı olabilir.
orjinal kumandaya önceki cevabınzıdaki gibi bu şekilde programlama yapamazsın ki ve alarm takılı olmayan araçta nasıl aynı sorun olsun sizin cevap da alarm ile ilgili sorun varmış ama bu araçda alarm yok

Geri