Kumanda uygunluğu?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan _volkan_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

_volkan_

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar merhaba. Kumanadlı anahtarlarla ilgili bi sorum olacak. Farzedelim Arkadaşım aracını sattı ve elinde sattığı acın kumandalı bir anahtarınıda sattığı kişiye vermemiş yani opel marka arcını sattıktan sonra elinde atıl durumda bir kumandalı anahtar kalıyor. Anahtarı kendisinden alsam kumandasız olan yedek anahtarımın içindeki imobilizerini ve metal olan anahtar kısmını arkadaşımdan aldığım kumandalı ile değiştirsem kendi arabama şu kontağı aç sonrada kumandadaki tuşa basma olayını deneyerek kendi aracıma kumandalı hale getirebilirmiyim. (aslında böle bi arkadaşımda yok böle bi anahtarda sorma amacım ebay ingilterede birsürü anahtar var satılık kullanılmış yada yeni kumanda kısıları falan. hatta altada onlardan koydum)
7f53_1.JPG
e4ae_1_sbl.JPG

bence mümkün eğer kontak açıpta tanıtamaz isen tech 2 ile yapılabiliyor tanıtma işlemi ondan sonrada rahatça kullanabilirsin anahtarını

tekirdağlı mete kardeşim çok saol yorumunn için. peki abi bişey daha var bu anahtarı ingiltereden getirtecem yaklaşıkm 50 ytl gibi bi fiyata gelir. olmazsa bu tech2 denen şeyi kaça yaparlar tahmini?

ya bide bu sustalı olanın kumandası astra g ye olurmu acaba alttaki zaten bizim araçtaki kumandayla aynı ama diyerini merak ediyorum? olursa sipariş etcem . hellppppp

tech 2 aracına el freninin altında ki kapaktan bağlanabilen aracın çeşitli ayarlarını arızalarını gösteren bir cihaz opel servislerinin hepsinde bulunur bazı servisler ücretsiz bağlarken bazıları 20 ytl gibi bir fiyat istiyor sustalı kumanda astrag ye olurmu bilgim yok ama daha önceki konularda aratursan sustalı anahtar yapımını bir arkadaş anlatmıştı resimli ondan da faydalanabilirsin

tech 2 aracına el freninin altında ki kapaktan bağlanabilen aracın çeşitli ayarlarını arızalarını gösteren bir cihaz opel servislerinin hepsinde bulunur bazı servisler ücretsiz bağlarken bazıları 20 ytl gibi bir fiyat istiyor sustalı kumanda astrag ye olurmu bilgim yok ama daha önceki konularda aratursan sustalı anahtar yapımını bir arkadaş anlatmıştı resimli ondan da faydalanabilirsin

hımm tech 2 bilgisi için teşekkür ederim. Sustalı yapımında zaten mevcut olan kumandalı bi opel anahtarının sustalı olan bi volksqagen anahtarına montajlanmasını gösteriyor. benim bahsettiğim (yukarda rermi olan) orjinal vauxhall = opel sustalı anahtarının içindeki kumanda ünitesinin astra g ye ayarlanıp ayarlanmayacağı.

anladığım kadarıyla senin anahtarın kumandasız sustalı olan anahtarın ise (yani alacağın anahtar) kumandalı şöyle bir sorun çıkabilir opel anahtarları bosch rk 203 verici 433,92 mhz singal gönderen alıcı ve verici sisteminden oluşuyor eğer aldığın kumandada aynı frekansı kullanıyorsa teorik olarak mümkün benim ilk düşündüğüm kumandalı anahtarı sustalı bir kaba koymaktı ozaman senkronize sorun olmaz zaten verici orjinal anahtar orjinal cip orjinal değişen tek şey kabı olduğu için bağlantılar doğru olduğu sürece sorunsuz kullanılır eğer frekans modülü uygunsa denemeye değer

Geri