kumanda bulunur mu?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan webbee
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

webbee

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
97 2000 gls opel vectra b aracın kumandası tek bunun yedegı satın alırken gelmedı
arac kaskolu sıyah ıkı butonlu olanlarda bır acıyor bırı kapıyor 2 kez basınca ımbolızer devreye gırıryor. bunun yedegını temın edebılırmıyız bozulacakda yolda kalacagım dıye endışe edıyorum..
kasko kaybettım desem oder mı saygılar.

kaskoyu kaybettım desenız odemez bence.o anahtarı verıp bir yerde aynısını yaptırabilirsiniz...

burak kardesım anahtar var yedegı ama bana o kumanda lazım koduyla onuda ancak sanırım opel yapar
anahtarın ustunde degıl bendekı ayrı durumda anahtarlık gıbı........anahtar tek basına bagımsız..

burak kardesım anahtar var yedegı ama bana o kumanda lazım koduyla onuda ancak sanırım opel yapar
anahtarın ustunde degıl bendekı ayrı durumda anahtarlık gıbı........anahtar tek basına bagımsız..
anladım.galıba opel bayıde yaptırabılırsınız bu işi.hemde orjinal olur...

lnd nickli arkadaşımız bu işin uzmanı bildiğim kadarıyla. düşüncesini yazacaktır.ancak kişisel fikrimi sorarsanız opelin yetkili servislerinden bilgi edinin ve yetkili serviste yaptırın.

alarmın markası ney?
sattıgımız bir ürünse yardımcı oluyum;)

benim de kumandalı anahtarın kilitleme düğmesinin plastiğini falan tırnakla basarak kullanmaktan yemişler. modacar marka sustalı anahtar gördüm nette. alarm da var. birkaç ay sonra almayı düşünüyorum ben de. araç immobilizer kodunu falan bilmiyorum. nasıl yaparlar onu da bilmiyorum :)

Yeni konu açmamak için burada sormak istedim. Immobilizer' lı anahtarın yedeği için Gedizler' e gittim, anahtarı (çipli) siz bulun biz programı yükleriz dediler. Bu anahtarı bulabileceğim yerler nereler bilen var mı? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

97 2000 gls opel vectra b aracın kumandası tek bunun yedegı satın alırken gelmedı
arac kaskolu sıyah ıkı butonlu olanlarda bır acıyor bırı kapıyor 2 kez basınca ımbolızer devreye gırıryor. bunun yedegını temın edebılırmıyız bozulacakda yolda kalacagım dıye endışe edıyorum..
harun hocam kasko poliçenizi okuyun bende ak bankın akkaskosu var bir maddesinde eğer anahtar kaybolursa senede 1.000 ytl kasko bozulmadan aracın kilitlerinin değilmesi+alarm+immo..kodlanması yapılır diyor..
Dip not:Allah göstermiye aracınız çalınırsa ve siz yedek anahtarı vermezseniz kasko hiç bir şekilde para ödemiyor..

Kasko hasarlar için. Yol yakınken yedeğini yaptırın, daha sonra pahalıya mal olur. Allah korusun şehir dışında başınıza tatsız bir olay gelir, parası batsın rezilliği yeter.

Geri