küçük bir soru

enterresan

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
değerli arkadaşar aslında gereksiz gibi görüne bilir soracağım soru ama merak işte ben 5 senedir 1993 model broadway kullanıcısıyım 4 gün önce 2003 astra NB CLUB satın aldım bildiğiniz gibi broadway yaz kış hiç fark etmez ilk çalıştırma anında jigle devresi istiyor motor ısınana kadar buda bayağı bir benzin israfına neden oluyor acaba astra da da böyle bir şey varmı (arabamın işlemleri bitmediği için henüz bende değil ondan dolayı soruyorum)

aman abi naptın sen:) yok öyle bişey:)
şimdiden hayırlı olsun o zaman, Allah kaza bela vermesin...

çok teşekkür ederim saol

değerli arkadaşar aslında gereksiz gibi görüne bilir soracağım soru ama merak işte ben 5 senedir 1993 model broadway kullanıcısıyım 4 gün önce 2003 astra NB CLUB satın aldım bildiğiniz gibi broadway yaz kış hiç fark etmez ilk çalıştırma anında jigle devresi istiyor motor ısınana kadar buda bayağı bir benzin israfına neden oluyor acaba astra da da böyle bir şey varmı (arabamın işlemleri bitmediği için henüz bende değil ondan dolayı soruyorum)

Öncelikle kendinizi üye arşivinde formata uygun bi biçimde tanıtmalısınız.Aksi takdirde açtığı konular ve mesajlar silinecektir...
http://www.opelim.net/forums/showthr...span-1198.html

astralarda ve yeni arabalarda jigle diye bişey yok biliyorum ama...ben de 3 ay evvvel aldım bulunduğu yer itibariyle -8 -10 .. derecede sadece kontağı çeviriyorum ,30sn ye 1 dakika çalıştırıp yavaş yavaş hareket ediyorum..

hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan

Hayırlı olsun güle güle kullan

öncelikle hayırlı olsun. astrada kontagı çevir çalışır çalışmaz hareket edebilirsin. aracın kullanım kavuzu derki: motoru ısıtmak için beklemenize gerek yok düşük devirdr seyir haline geçebilirsiniz. ayrıca otomatik jigle var ilk çalıştırmada benzin vs karışım oranını ve miktarını kendisi ayarlıyor.

Hayırlı olsun güle güle kullan...

Geri