Küçük bir rica.Astra g ye Corsa D Jantı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan N'Bayo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

N'Bayo

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar küçük bir ricam olacak.Astra G otomobilime Corsa D spor paketlerdeki jantı takmak istiyorum.Photoshop ile bu işlemi yapıp önceden nasıl görüneceğini bilmek istiyorum. Yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşlekkürler.Ayrıca yakışıp yakışmadığı konusundaki fikirlerinizide belirtirseniz sevinirim.Aracım beyaz renk.

ali009vi3pf2.jpg

aracıma takmak istediğim jant bu.

evt ;) yandan resim lazım

otomobilimin resmi yok.herhangi bir g kasa HB astraya uygulayabilirseniz sevinirim.araç rengi önemli değil.benim ki beyaz ama farklı renklerle uygulamalarda işimi görür.uygulama sonucu nasıl durduğu konusundaki fikirlerinizide paylaşırsanız sevinirim arkadaşlar.

bizim jantta yakışıklı durmuş

evet alim34 gerçektende iyi fotoğraflamışsın.bence çok güzel bir jant.ama astra g de nasıl durur kestiremiyorum.bakalım arkadaşlar photoshopta hünerlerini göstersinler ona göre bende takıp takmamaya karar vereceğim.

yakışır yakışır

bu jantların serviste fiyatı nedir bilginiz var mı?

bence yakışmaz küçük gibi duruyo çünkü

servis fiyatı 320,00 YTL. 3 yaş üstü ve Opel Club Card sahiplerine ilave %25 indirim var.Worldcard ile de 6 taksit.Yani 4 janttan bir tanesi bedavaya gelmiş oluyor.Corsa D lastik ebadı 185/65/15 benim astranın 195/65/15.Banada sanki Corsa üzerinde küçük duruyormuş izlenimi verdi .Ancak Corsayada müthiş yakıştığını söylemeden geçemeyeceğim.ama dedim ya uygulama yapmadan karar verebilmek oldukça zor.bu jant olmazsa 2 inci alternatif olarak NJoy jantı takmayı düşüneceğim artık.

Geri