krediyi hangi bankadan çekmeliyim

Mustafaeren

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkdaslar arac almak ıcın 10000 ytl lık bır kredıyı hangı bankadan cekmek daha mantıklı tabıkıde ıhtıyac kredısı olarak cekıcez kredıyı bordro tamam hatta babamın zıraart bankasından emeklı maaasıda var onun uzerınden mı ckesek napsak bılgılendırrsenız sevınırım duruma gore 36 veya 48 ay vadelı??

doğal olarak en düşük faizli olandan çekmek lazım ama bence HSBC banktan çekmeyin bankacılık işlemleri çok zayıf benim tercihim garanti olurdu

www.hangikredi.com

detayları ile birlikte bakın derim, faiz oranı düşük olsa da dosya masrafı vs kesintisi fazla olabilior bazı bankaların :)

hscb den ALLAH korusun kredı kartı paramı yatırdım da 13 gundur hesaba gecıcek bı ton ara ara telefon prası verdım ya sınır bı banka
hangı kredı ye baktım da sıtemızden arkdslarımızn deneyımlerı vardır o yuzden sızde sorım deıdm bı

taşıt kredisi oranları biraz yüksek bence ihtiyaç kredisi kullanmalısınız 10.000 ytl için, denizbank teb ve işbank kredi kullandım,
mobil imza ve işbank net şube varsa 1.79 a 24ytl dosya masrafı kesintisi ile 5 dk içinde para hesabınızda.

MUstafacım başlıkları acarken biraz düzgün yazsak
başlıklarındaki harf eksikliklerini tamamladım...

ziraat bankası en uygun krediyi veriyor en uygun krediyi veriyoruz diyen bankaların masraflarıyla beraber faizi alıp gidiyor. sigorta masrafı felan şişmiş durumda oluyor bilginize.

ziraat bankası en uygun krediyi veriyor en uygun krediyi veriyoruz diyen bankaların masraflarıyla beraber faizi alıp gidiyor. sigorta masrafı felan şişmiş durumda oluyor bilginize.

Ben diyecektim; isabet olmuş.. Faizler aslında o kadar önemli değil, esas mühim olan yaptıkları kesinti. Atıyorum; a bankası 1,46 faizle 10bin YTL verir ama masraf olarak (sigorta, dosya masrafı, işlem ücreti vs) 900YTL keser; aylık ödemesi 932 YTL olur ve toplamda 9.100 YTL ye 11.200 YTL ödersin,

B bankası ise 1,60 dan verir ama masraf olarak 100 YTL keser, aylık ödemesi 940 YTL olur ve toplamda da 9.900 YTL ye 11.290 YTL ödersin..

Yani her ne kadar ikinci bankanın faizi yüksek olsada , masrafı az olduğu için toplamda 710 YTL kâr edersin.

araba almak için kredi çekilmez yazık değilmi paranıza faiz ödüyorsunuz

Geri