kral tv müzik ödülleri 2008

Feyzullah

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
yılın klibi:demet akalın mucize,ferhat göçer biri bana gelsin,feridun düzağaç beni bırakma,rafet el roman sevdim ama sonu yoktu,tarkan dilli düdük.

fantazi & arabesk:alişan aşkın vurduğu yerde,ebru gündeş kızıl mavi,gülben ergen süpriz,i.tatlıses kopgel,i.yk bas gaza.

halk müziği: orhan hakalmaz aşığım ben türkiyeme,sevcan orhan nazlı yar,şevval sam karadeniz,yudum dertler kervanı,zara tez gel.

yılın grubu:gece yolcuları ihtimal,gripin dalgalandımda duruldum,hepsi peynirli pizza,mor ve ötesi deli,yüksek sadakat aşk durdukça.

yılın yeteneği:esma er kimi kimi,gökhan türkmen büyük insan,kemal doğulu ....,murat dalkılıç kasaba,yasemin mori.......

dizi & film müziği:ayla dikmen anlamazdın,kıraç o.çocukları,pinhani kavak yelleri,toygar ışıklı kalbimdeki sancı(dudaktan kalbe),toygar ışıklı yaprak dökümü.

kral fm ödülü:ayla dikmen anlmazdın,ebru gündeş kızıl mavi,ferhat göçer biri bana gelsin.i.tatlıses kop gel,i.yk yar gitme.

yılın pop sanatçısı:ajda pekkan aynen öyle,demet akalın bebek,ferhat göçer biri bana gelsin,hadise deli oğlan,rafet el roman sevdim ama sonu yoktu,serdar ortaç şeytan,sezen aksu beşik.

yılın şarkısı:ajda pekkan aynen öyle,demet akalın bebek,ferhat göçer biri bana gelsin,hadise deli oğlan,i.yk bas gaza.

verildiyse özür dilerim.tüm adaylara başarılar dilerim.

sizin tercihiniz kim buyrun.

Sanat Müziği : Ajdar - Çikita Muz

Pop Müzik : Kahtalı Mıçı - Tık Dedi

Türkü - Arebesk Müzik : Fatih Ürek - Haydi Lili ( Hoşgeldin )

En iyi Film-Dizi Müziği : Ninja Kaplumbağalar - Teenage Mutant Ninja Turtles

En iyi Grup : Aykal ve Dadaşlar - Para Para Para

Benim adaylarım bunlar...:) :)

Şaka bir yana, iyi olan, gerçek sanatçı olan, alın teriyle çalışıp müziğini yapan, magazinle değil sanatıyla gündemde olan insanlar yani hak eden insanlar kazansın ödülleri...Mesela ben Funda Arar ve onun gibi kaliteli müzik yapan insanları göremedim listede...Korsan nedeniyle para kazanamayan gerçek sanatçılar, bari bu şekilde teselli edilsin...

Mesela benim yukarıda saydıklarım...Özellikle de son aday... :)

yılın klibi:demet akalın mucize,

fantazi & arabesk:i.tatlıses kopgel,i.yk bas gaza.

halk müziği:zara tez gel.

yılın grubu:gece yolcuları ihtimal

yılın yeteneği:valla yalan olmasın hiç birini dinlemedim

dizi & film müziği:ayla dikmen anlamazdın,

kral fm ödülü:ferhat göçer biri bana gelsin.

yılın pop sanatçısı:demet akalın bebek

yılın şarkısı:i.yk bas gaza.

bence bmc

Asuman Krause ve Behzat Uygur'un sunduğu Kral Müzik Ödülleri, görkemli bir törenle sahiplerini buldu.
Ödüllerin sahipleri, gazetecilerden köşe yazarlarına, söz yazarlarından yönetmenlere, meslek birliği temsilcilerinden DJ'lere, kulüp işletmecilerinden magazin gazetecilerine kadar 50 kişilik jürinin elektronik sistemle kullandığı oylar ve müzikseverlerin SMS'leriyle belirlendi.
Ödül gecesinin yıldızı sahnedeki performansıyla Müslüm Gürses oldu.

İşte gecede ödül alanlar:

Yılın Klibi

Feridun Düzağaç'ın Beni Bırakma adlı şarkısına çektiği klip açık ara birinciliği kazandı. Klibin yönetmeni Geoffroy Barbet Massin.

Yılın Fantezi Arabesk Sanatçısı

İsmail YK, Bas Gaza ismi albümüyle ödüle ulaştı.

Yılın Halk Müziği Sanatçısı

Sanatçı Şevval Sam Karadeniz şarkısıyla ödülü kazanan isim oldu.

Yılın Grubu

Mor ve Ötesi, Deli albümüyle yılın grubu seçildi.

Yılın Yeni Yeteneği

Murat Dalkılıç, Kasaba şarkısıyla ödüle layık görüldü.

Yılın Dizi Film Müziği

Pinhani'nin Kavak Yelleri şarkısı ödül kazandı.

KRAL FM Ödülleri

Ayla Dikmen, Anlamazdın'la ödülü aldı.

Yılın Pop Sanatçısı

Serdar Ortaç, Şeytan albümüyle yılın pop sanatçısı seçildi

Yılın Şarkısı

Rafet El Roman, söz ve müziği Yusuf Güney'e ait olan Aşkı Virane şarkısıyla ödülü kazandı.

Kral Onur Ödülü

Ödül, Orhan Gencebay'a gitti.

MÜ-YAP Yaşar Kekeva Onur Ödülü

Ödül, Aydın Doğan'a verildi.

MÜYAP ÖDÜLLERİ

Gecede Bağlantılı Hak Sahibi Fonogram Yapımcıları Meslek Birliği (MÜ-YAP) ödülleri de sahiplerini buldu.

Albümlerin çıkış tarihlerinden itibaren toplam satış rakamlarına göre düzenlenen ''Dijital'', ''Diamond'', ''Platin'' ve ''Altın'' ödüller sahiplerine verildi.
Ödüle değer görülen sanatçılar şöyle:
Dijital Ödüller: Aslı Güngör, İsmail YK, Mustafa Ceceli, Serdar Ortaç, Ferhat Göçer, Rafet El Roman, Gülben Ergen.
Altın Ödüller: Sezen Aksu, Demet Akalın, Kazım Koyuncu, Rafet El Roman, Behzat Gerçeker, Gülben Ergen, Alişan.
Platin Ödüller: İbrahim Tatlıses, İsmail YK, Ebru Gündeş.
Diamond Ödüller: Tarkan, Ferhat Göçer, Serdar Ortaç.

Geri