kpss lisans düzeyine girecek olan var mı???

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Gökhan_55
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
G

Gökhan_55

Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar sabah dananın kuruğu kopacak, 5 aylık çalışmamda elimden geleni yaptığıma inanıyorum ama hala korku var içimde.. eğer benden başka sınava girecek olan varsa şimdiden başarılar diliyorum allah yardımcımız olsun.

inşallah dilediğiniz olur seneye girecem ben :D

bende girecemde valla korku morku hiç bişi yok :D:D:D

Serkan tşk ederim sağol..diğer serkan :) sanırım pek çalışmadın yada aşırı çalıştın hangisi?:)

bende giricem yarın,
inşallah Yüce Mevlam muvaffak eder hepimizi...

bende girecemde valla korku morku hiç bişi yok :D:D:D
:Artıbilmemkaç:

Ha şimdi başladım, ha başlıyorum derken yine sınav geldi, bu şekildeki 3. sınavım :)
Giriş evrakları, okulun yeri gibi bilgileri hala edinmedim/öğrenmedim saat kaç oldu :D

Sınava girecek tüm arkadaşlara başarılar

AllahZİİN AÇIKLIĞI VERSİN BAŞARILAR

gökhan hocam beni arıyorsunuz sanırım :D sınava girdim ammmaaaaaaaa , ammmaaaaası var işte millet eğitimi yaparız diye sınava girdi, içinde bende dahil çıkanların hepsiden şunu duydum: şimdiye kadar ki en zor eğitim bilimleri sınavıydı. bende aynen katılıyorum buna. sizin branş neydi hocam.

gökhan hocam beni arıyorsunuz sanırım :D sınava girdim ammmaaaaaaaa , ammmaaaaası var işte millet eğitimi yaparız diye sınava girdi, içinde bende dahil çıkanların hepsiden şunu duydum: şimdiye kadar ki en zor eğitim bilimleri sınavıydı. bende aynen katılıyorum buna. sizin branş neydi hocam.

:)) durum aynı hocam benm brnş Türkçe. Benmde gördüğüm en zor eğitim bilimleri sınavıydı.. ama eğitimden umutluyum diyen 1 kişi dahi yok düşünebilir musunuz, 1 kişi yok???ne olacak bilmiyorum:) sizin branş?

Geri