Köpek balığı sırtı anten hk.

turbocosmo61

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar,aracıma köpek balığı sırtı anten taktırmayı düşünüyorum serviste,bunun için nasıl bir yol izlediklerini(montajda) ve fiyatının ne kadar olduğu hakkında bir bilgisi olan var mı?

Ynt: Köpek balığı sırtı anteni hk.

1 ay kadar evvel odak'ta 150 tl. fiyat aldım. tavanın döşemesi arka taraftan sökülerek yapılyormuş. servistekiler sarkma yapmaz diyor ama ......

Ynt: Köpek balığı sırtı anteni hk.

'Ama'sı varsa her an cayabilirim:)

Ynt: Köpek balığı sırtı anten hk.

balık sırtı anten  ???

aklıma düşürdünüz şimdi.... 011zaa

Köpek balığı sırtlığı antene istanbul gedizlerde bana 300 tl fiyat verdiler. Bende vaz geçtim. Bence çok asil gösteriyor. Ancak bu kadar fiyat çok 100 tl ye kadar yapan yer varsa bana da
haber verin.

turbocosmo61 link' Alıntı:
'Ama'sı varsa her an cayabilirim:)
her ne kadar kendilerince sarkmaz diye garanti veriyor olsalarda insanın aklında soru işareti kalıyor. 2-3.000 km. sonra 30.000 bakımım var. o gün gelince bide indirim yaparlarsa taktırmak istiyorum. sanırım forumda da taktıran arkadaşlar var.

tavan geçmeli olduğu için sarkma yapmayacağın garantisini weriyolar ama orjinal cd 500 balık sırtı anteni takmak için banada 300 350 gibi bi fiyat werdiler komple iç mekanizmasıda dahil

odakta 150 ise hafta sonu bir sorayım. hanım bu gidişle isyan bayragını çekecek...  011zaa

döşeme ile oynanacak olması düşündürücü  023hm

türk_187 link' Alıntı:
odakta 150 ise hafta sonu bir sorayım. hanım bu gidişle isyan bayragını çekecek...  011zaa
Vallahi hanım sizi evden atacak ֜mit Bey :D Bari yavaş yavaş yapın, bir anda yüklenmeyin hepsine :)

Geri