kontağı ilk açtığımda motordan zzz diye gelen ses şimdi gelmiyor.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan isabuncu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

isabuncu

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
aracımı yeni aldım.2004 enjoy hb.düne kadar kontağı açtığımda( motoru çalıştırmadan önce)zzzzzzzzzz diye bi ses geliyordu.bu ses bi süre sonra kesilir ve bende marşa basar arabayı çalıştırıdım.şimdi bu ses gelmiyor.aracımada yeni lpg taktırmıştım.bu konuda yardımlarınızı çok acil bekliyorum.şimdiden teşekkürler.

benzın pompasının sesınımı dıyorsun?

valla bilmiyorum.pek anlama ben. anahtarın kontakdaki ilk konumunda ,bu sesle birlikte bazı ikaz ışıklarıda var biliyosunuz.daha önceleri ikaz ışıkları sönüyor bu sesde kesiliyodu ve bende arabayı çalıştırıyodum.şimdi ikaz ışıkları yine eskisi gibi ama o ses yok.

ımmoblızerın sesi olabilirmi.

kesinlikle benzin pompasının sesi, kalitesiz benzin alıyorsan içindeki filtre tıkanır, ses giderek artacaktır ve sonunda çalıştıktan sonrada ses devam edecektir. yolda bırakacak bir problem değil, ama aklında olsun ses artarsa servise gidince söylersin.

immonun sesi olmaz.
araç benzınde callısıyorsa sorun yok

ya benzini genellikle opetden alıyorum.benzin kalitesinden şüphem yok.ya bu ses sizlerinkinde olmuyomu.rahatsız edici ses deil.orjinali böle deilmi.

bu bahsettiğim ses sanki aracın içindeki bir sistemin çalışma sesi veya devreye girme sesi gibi.

arkadaşlar yokmu bu konuda yardımcı olacak.

arkadaşlar yokmu bu konuda yardımcı olacak.
arkadaşım ark koltugu naltından gelen sesmı?
önce sen hangı ses oldugunu söyle yardımcı olalım

Geri