koltuktaki leke

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan corsa_72
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

corsa_72

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar bilemiyorum sizin de başınıza geliyormu ufak kızım arkada seyahat ederken koltuğa dökülen ve orada kuruyan su leke yapıyor onu çıkarmak için koslanın halı şampuanını denedim ancak hafifletebildim bir kaç kere yıkamadan sonra bir tane de gidip temizlik için köpük aldım marketlerin araba reyonlarından onlada bir sonuç elde edemedim anlayamıyorum alt tarafı bir su lekesi neden iz bırakır böle ve çıkmaz :confused:

Daha önce koltuklar sonax veya benzeri bir yerde yada farklı bir maddeyle temizlendi mi? Bir ara bu tip maddelerin daha sonradan su damladığında leke bıraktığını duymuştum.

ilginç, bende kosla her lekeyi çok kolay bir şekilde çıkartıyor. Hatta bir şişe hep arabada bulundururum.

Daha önce koltuklar sonax veya benzeri bir yerde yada farklı bir maddeyle temizlendi mi? Bir ara bu tip maddelerin daha sonradan su damladığında leke bıraktığını duymuştum.

yok kendi temizliğimi kendim yapmayı sevdiğim için oralara götürmedim hiç

ilginç, bende kosla her lekeyi çok kolay bir şekilde çıkartıyor. Hatta bir şişe hep arabada bulundururum.

yaa inanın kosla ile en az iki kere aralıklı olarak yıkamadan sonra ancak hafifletebiliyorum o lekeleri

temiz su dökülmüş olsa bile lekeler tekrarlar,aynı sorun bende de var. zamanla tozlanan ve kirlenen koltukların sadece yüzeysel kumaş temizliği yetmiyor içine hapis olan kirler daha sonra herhangi bir ıslaklık durumunda ortaya yeni lekeler gibi çıkıyor.yani sorun kumaşta olmayabilir.sıkı ve ayrıntılı bir temizlik belki çözüm olabilir yada yeni koltuk kılıfı..

Aynı sorun bendede var kızım sağolsun arabanın her koltuğuna su döktü ve şuand koltuklarda dalgalı bir şekilde leke var. Kosla halı şampuanını demem lzım inşallah işe yarar

Aynı sorun bendede var kızım sağolsun arabanın her koltuğuna su döktü ve şuand koltuklarda dalgalı bir şekilde leke var. Kosla halı şampuanını demem lzım inşallah işe yarar

bende yaramadı inş.sizde yarar :D

geçmiş olsun... bencede koltugun içinde biriken pislikler sebeb olmus olabilir...

Bir oto döşemecisine arka koltuklarının yüzlerini söktür ve evde çamaşır makinasıda yıka. Sonra yine aynı döşemeciye taktır. En çok 20 lira para verirsin ki o bile çok aslında.

Ahmet Altınçubuk

Geri