klima???

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan oguz006
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

oguz006

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar cumartesi klimaya gaz bastırdım daha sonra çalıştırdım iyi soğutuyormu diye ama torpidonun altında polen filtresinin olduğu yerden belirli aralıklarda role açıp kapatması gibi ses gelmeye başladı. klimanın gazı azken bunu yapmıyordu acaba bu nedir?? birde kilma çalışırken arabadan aşırı şekilde fan sesi geliyor sanki uçak motoru gibi oluyor. bu olanlar normal mi acaba??

arkadaşlar bende yoğun trafikte klimayı gürül gürül çalıştırdıktan sonra durduğumda sağ ön tekerliğin yakınında bir yerden yere sürekli su damlıyor, klimadan geldiğini tahmin ediyorum da o kadar suyu klima nasıl üretiyor ki !!!!!!!

nejat güç

arkadaşlar bende yoğun trafikte klimayı gürül gürül çalıştırdıktan sonra durduğumda sağ ön tekerliğin yakınında bir yerden yere sürekli su damlıyor, klimadan geldiğini tahmin ediyorum da o kadar suyu klima nasıl üretiyor ki !!!!!!!

nejat güç
klima nem yapar ve altına akar bu su. gayet normal bi durum bu..

Bende klimaya yeni gaz bastırdım. Herhangi bir açma kapama gibi bir ses yok. Çokta iyi soğutuyor. Fan sesi dediğin gibi uçak motoruna benzer bir ses ama aracın içinden bu sesi duymamalısın. Dışardan duyman normal tabiki...
Klimadan damlayan suda normaldir hatta havadaki sıcaklık ve nem oranı arttıkça damlayan suda artıyor diye biliyorum.

Ses ve su sorunu bende de var, servise sormuştum ikisi içinde normal demişlerdi.

Arkadaşlar birde klima çalışırken ,soğutma diğer araçlara göre sanki yetersiz kalıyor.Daha fazla soğutması gerekirken çok fazla soğutmuyor.Acaba opellerde bu normal mi yoksa gaz bastırmamın zamanı gelmişmidir?

iç dış hava ya dikkat et iç havay aalırsan daha çabuk soğutur.

yani sorun normalmi arkadaşlar.

bende de ses var ama sadece düşük devirlerde otm vites aracım D de ayağım frendeyken ses geliyo normal dediler ama insana tuhaf geliyor..

Arkadaşlar birde klima çalışırken ,soğutma diğer araçlara göre sanki yetersiz kalıyor.Daha fazla soğutması gerekirken çok fazla soğutmuyor.Acaba opellerde bu normal mi yoksa gaz bastırmamın zamanı gelmişmidir?
büyük ihtimal gaz eksilmiş.

Geri