Klakson

atillaoral

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar bir sorum var.Bu Corsalarda korna tonunu değiştirmek veya başka ses takmak mümkün müdür?

Götürdüğüm elektrikçi mümkün olmadığını beyinden yönetildiği için henüz çözemediklerini söyledi.

Benim Corsa ince nefret ettiren bir ses çıkartıyor bu üretimde araçlara göre 1 araca ince 1 araca kalın korna takıldığını söylediler ve ancak ince sesi kalına yetkili servislerin belirli bir ücret ile çevirebileceklerini söylediler.

Doğru mudur?

bende segerr marka 4 korna var.. 2 dişi 2 erkek birde role yapıldı..yani değiştirildi sesi.. elektirikçiniz yanıltmış sizi..

İyi sallamış elektrikçi, hem de öyle böyle değil. :)
Aksesuarcılardan beğendiğin bir kornayı al, istediğin özel serviste değiştirsinler.Sağ sis farının arkasına gelen kısımda korna...

İyi sallamış elektrikçi, hem de öyle böyle değil. :)
Aksesuarcılardan beğendiğin bir kornayı al, istediğin özel serviste değiştirsinler.Sağ sis farının arkasına gelen kısımda korna...

kısaca ben yapamam deseymiş daha iimiş :D :)

valla ıyı sallamıs elektrıkcı.degıstırılmez olur mu yaw:D

Her zaman gittiğim yer.Bana beyinli araçlarda kornanın beyinden kontrol edildiğini söyledi.Biraz şaşırdım çünkü dışarıda bir sürü araç var ve hepsi neredeyse beyinli.Bunlar taktırıyor ama bana takamazsın dedi.Garip geldiği için sormak istedim.

Teşekkürler.

Stabel Havalı Korna ALın En Güzeli :)

ben stebelin ferrari kornasını aldım süper ses veriyor 30 a lik bi röle bağlıyolar

Geri