Kişisel ricam asya bank ile çalışmayın.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MERKEZ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

MERKEZ

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Çok samimi bir arkadaşıma taşıt kredisi için kefil oldum. ödemeleri maddi sıkıntılardan biraz geciktirdi konu hakkında da bilgim var. en kötü durumda kefili benim.

23.12.2010 tarihinde son taksiti çıktı ama geçikmeler yüzünden bizim için aslında son taksit şubat. ocakta 900 tl olan taksiti faizi ile 960 tl olarak yatırdık. sonra bana bir telefon asıl alacklı borcunu ödemedi bilginiz olsun şubeye bir gittik bize sormadan gecikmeli taksitleri olduğu için zorunlu kasko yapmışlar 260 tl kasko taksitleri 50 tl hayat sigortası ve en çok içimize oturan 100 tl hesap işletim üçreti kesilmiş. zaten zor ödüyoruz 410 tl uçtu gitti yapıcak bir şey yok avukatlık olucaz çıkartık verdik.

100TL si uçup gitmiş diyelim sigortalar zorunluluktan.
Tüketici hakları hakem heyetine başvurun geri öderler.

bankalar ve krediler, hangisi farklı davranır ki :mad:

tüm dünyada bankacılık sektörü çatırdayıp devler batarken türk bankaları korkunç karlar açıkladı. o kadar parayı bilinçli işletilmiş yatırımla değil de bu hesap işletim ücreti,kart üyelik aidatı ve krediler yaptıkları bu tip hareketlerle kazandılar işte..

Bide bu Bank Asya yı haram diye faiz işlerine bulaşmıyor diyorlardı.

Faiz almıyorlar kar payı alıyorlar sadece sorarsanız ;) Bu durumda her banka aynısı yapardı. Bankadan emekli olan bir tanıdığım kesinlikle bulaşmayan ödeyemeyecekseniz diyor.

kasko yaptırmak zorunluluğun yok

tuketıcı hakem heyetıne gıdın. 30 gun ıcınde sonuclanır. hakem heyetinin vereceği sonuç iki tarafı da bağlayıcıdır. dolayısıyla lehinize bir sonuç çıkarsa, paşa paşa öderler. ki tüketici hakem heyeti gerçekten tüketici dostu. bir hak söz konusuysa mutlaka alırsınız paranızı geri

Yasal tefeciler iş başında ;) geçen babamı aramıslar bankadan 20 bın tl krediniz var diye, 94 yılında bi iş yeri için kredi istendiğinde verilmeyen para şimdi nasıl olduda istemeden verildi diye fırça atıp kapadı, bu bankaların eline düşmemek lazım..

kar payı filan değil doğrudan faiz. hesap işletim üçretine sizin dediği bigi şikayet edicez.

Valla hangi bankadan başlayayım bilmiyorum.
Şekerbank, Garanti, HSBC uzar gider. Hesapta para bulundurmuyoruz diye çek defteri vermiyorlar. Neymiş illa hesapta para bulundurucakmışız. Mecbur kalmadıkça bankalar ile çalışmayın. Hangisi olursa olsun fark etmez. Hepsi aynı terane!

Geri