Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tedbiri elden bırakmamakta fayda var... İmkanınız varsa değiştirmenizi tavsiye ederim.esad link' Alıntı:Arkadaşlar yazın kış lastiğini kullandım 15000 km kadar. Şimdi kışın bu lastiği kullanmaya devam etsem sıkıntı olur mu? Bu sabah karlı yokuşta hafif kaydı değiştirmem gerekir mi?
adRe J link' Alıntı:Tedbiri elden bırakmamakta fayda var... İmkanınız varsa değiştirmenizi tavsiye ederim.
Ama yaşadığınız şehir ankara son 7-8 yılda böyle kar ı ilk defa görüyoruz eğer sık sık araç kullanıyorsanız hergün bir ekilde yola çıkmanız gerekiyorsa alın bence
Lastik fiyatları hakkında net bir fikrim yok ben aracı pek kullanmadığım için lastik almadım ama konuyu gören arkadaşlarımız mutlaka yazacaklardıresad link' Alıntı:Peki hem uygun fiyatlı hem de kaliteli bi marka öneriniz var mı? Zannedersem ölçüler 215/50/17 .
esad link' Alıntı:Peki hem uygun fiyatlı hem de kaliteli bi marka öneriniz var mı? Zannedersem ölçüler 215/50/17 .
ray55 link' Alıntı:uygun ve iyi diyorsanız size iki marka
petlas yada starmax önerebilirim.
metinmb407 link' Alıntı:İmkan varsa 4 ü de değişse iyi olur. Bunun sebebini viraj alırken anlarsınız. Başıma geldiArabanın önü arkasına döndü.
Ben üniversite yıllarımda sadece önlere kullanıyordum.esad link' Alıntı:iki markaya da baktım şimdi aralarında fiyat farkı yok zaten. Bi arkadaşım iki tane alıp sadece önlere taktı bu konu hakkında bilginiz var mı. Sadece önleri değiştirmek yeterli olur mu?