Kirmizi Işik Ihlallerine Dikkat

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan EbraR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

EbraR

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Geçen gün arkadaşın yanına uğradım kara kara düşünüyordu.108 Y.T.L para cezası göndermişler adresine ilişiğine de bir tane resim eklemişler kırmızı ışık ihlali yaparken çekilmiş.İstanbulun çoğu yerindeki trafik lambalarına kameralı sistem takılmaya başlandı.Ya ben tam yandığı sırada geçtiydim, ben geçerken daha yeni yanmıştı gibi mazeretleri de yemiyorlar haberiniz ola.

Bi de kırmızı ışık ihlali ile durdurulduğunuzda sakın polislere itiraz etmeyin yoksa direk sizi hastaneye sorunlu olarak sevk ediyorlar ve baya bi başınız ağrıyor.En iyisi itiraz etmeden haklısın abi ne biliyim geçtim işte deyip geçmek.Trafik polisi bi abimizin tavsiyesi idi bana...İkazınız içinde teşekkürler :alkis:

bossa gececen kardesim :p

Bi de kırmızı ışık ihlali ile durdurulduğunuzda sakın polislere itiraz etmeyin yoksa direk sizi hastaneye sorunlu olarak sevk ediyorlar ve baya bi başınız ağrıyor.En iyisi itiraz etmeden haklısın abi ne biliyim geçtim işte deyip geçmek.Trafik polisi bi abimizin tavsiyesi idi bana...İkazınız içinde teşekkürler :alkis:

cezanın üstüne birde deli raporu alıyosun yani :D

paylaşım için saol

oo ben incekte 2 tane kavaşğın dışında hiçbir ışıkta durmam onlarda abartmış heryere ışık koymuşlar in yok cin yok ışık var:)

oo ben incekte 2 tane kavaşğın dışında hiçbir ışıkta durmam onlarda abartmış heryere ışık koymuşlar in yok cin yok ışık var:)
haklısın ama yapıcak bişi yok

Birkaç yıl önce gece 1 civarında tek yön olan bir yola girmiştim.Nasolsa bu saatte birşey olmaz diye.Ama on gün sonra falan eve ceza kağıdı gelmişti ... :eek:

Geri