kimse yanlış anlamasın

deniz_serdar

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
bugün kpss sınavına girdim buraya kadar herşey normal.
benim yanımdaki kızın tel tokasını çıkarttırdılar
yanındaki bayan türbanıyla içeri girdi
bu nasıl adalet
bu arada bendende yüzüğümü aldılar

Kpss tam bir skandal oldu kendi suçlarına kılıf aramaya çalışıyorlar yok yüzük takmak yasakmış vs.

Son düzenleme:
avrupanın en buyuk adalet sarayını yaptık nasıl olsa sıra sımdı ıcıne adalet koymakda :D yakında hersey duzelıcek sıkın dişinizi ;)

Türbanıyla almalarında bence sıkıntı yok ama kontrol sırasında türbanın içine bakmadılarsa -ki bakmamışlardır diye düşünüyorum- büyük adaletsizlik var. Türbanın altında neler saklanmaz neler... Türban takıyor diye yapmaz diye düşünmemek lazım. En basitinden türbanın örtebileceği şekilde kulağın içine gizlenmiş bir alıcı olabilir. Ben de televizyonda gördüm. Başı açık kızın birinin küpelerini çıkarttırıyorlardı. Eğer türbanlı olup da küpelerini görmediklerin dolayı çıkartamadıkları varsa gerçekten adaletsizlik oluyor...

Yazdıklarım türban karşıtlığı olarak algılanmasın. Türban serbestliğini destekleyen biriyim...

arkadaşlarımdan biri sınava girmiş sabah arabası ile gitmiş arabasının anahtarını bile almamışlar hatta sağa sola saklayın demiş ordaki polis kızmış az daha girmeyecektim dedi
gitmiş ordaki büfeye teslim etmiş arabasının anahtarını

iş işten geçtikten sonra teddbirler geliyor o tedbirlerinden dozaşını ayarlayamıyorlarrr

buras ı türkiye demekten başka bişey kalmıyorrr

bunun türbanla ne alakası var. metal eşya taşınmayacak denildi kaç zamandır. metal dedantoru ile arama yapılıyor kim ne saklayabilir. bende aracımın anahtarı ile gittim ve müsait bir yere koydum. ee ben kopya çekmedim ama çekenler yüzünden bunları yaşamak durumunda kaldık. size birşey daha söyleyimde gülün. bu adi kopyacılar yüzünden askerlik yapmamış ve askerlik tecili 6 ay içinde bitecek öğretmen adaylarının ataması yapılmayacakmış... yav ki ne yav... aralık ayında askere gidecek olmasam atamam yapılmayacakmış demek.

bas bas bagırıyor medya metal esya yok. ehliyet geçerli değil diye. bugun bakıyorum adamda her türlü elektronik cihaz var ehliyetle girecem ben diye tutturdu. neymiş eski giriş belgesinde ehliyet geçerli yazıyormuş... 2 ay ertelenmiş sınav hiç mi duymadın yani artık geçerli olmadığını...

kişi kendi nasılsa karşısındakini de öyle zanneder

bunun türbanla ne alakası var. metal eşya taşınmayacak denildi kaç zamandır. metal dedantoru ile arama yapılıyor kim ne saklayabilir. bende aracımın anahtarı ile gittim ve müsait bir yere koydum. ee ben kopya çekmedim ama çekenler yüzünden bunları yaşamak durumunda kaldık. size birşey daha söyleyimde gülün. bu adi kopyacılar yüzünden askerlik yapmamış ve askerlik tecili 6 ay içinde bitecek öğretmen adaylarının ataması yapılmayacakmış... yav ki ne yav... aralık ayında askere gidecek olmasam atamam yapılmayacakmış demek.

bas bas bagırıyor medya metal esya yok. ehliyet geçerli değil diye. bugun bakıyorum adamda her türlü elektronik cihaz var ehliyetle girecem ben diye tutturdu. neymiş eski giriş belgesinde ehliyet geçerli yazıyormuş... 2 ay ertelenmiş sınav hiç mi duymadın yani artık geçerli olmadığını...
yeniden sınava giriş belgesi göndermeleri lazımdı bence

biraz tuhaf olmuş deniz hocam.

boşver zamanındada türbanlılar girmedi :) neyse şaka bi yana türbanlılarıda metal kontrolüne sokmaları gerekir. türbanı kullananlarda olabilir sonuçta

Geri