Kil Satışı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan EgeErbas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

EgeErbas

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Ankarada kil uygulaması için kil ve spreyinin satışını yapan bir yer biliyormusunuz? Biliyorsanız paylaşırsanız sevinirim

kil spreyi diye birseye gerek yok :)

Fısfısın icine az bi sampuan dökün ve su doldurun, o gerekli kayganlığa yardımcı olacaktır :)

ankarada şaşmaza gidersen tekışık boya ve erkay boyada bulabilirsin.

Meguiars 80gram kil = 25 TL ' dan verebilirim.

Meguiars 80gram kil = 25 TL ' dan verebilirim.

80 gram kil 2 arabaya yeter mi? Bir de sizle nerde nasıl buluşcaz?

kil spreyi diye birseye gerek yok :)

Fısfısın icine az bi sampuan dökün ve su doldurun, o gerekli kayganlığa yardımcı olacaktır :)

Tamam :)

ankarada şaşmaza gidersen tekışık boya ve erkay boyada bulabilirsin.

Teşekkür ederim

Tamam baktım teşekkürler

Son düzenleme:
ortalama bir arabaya 40gr rahatlıkla yeter

hepsiburada da 50 grma 23 vereceğinize, caliman arkadastan 80 gramını 25e alın hemde kargo parası ödememis olursunuz :)

selamlar yetermı yetmezmı hıcbır bılgım yok adamım hevesle alınıp kullanılmaktan vazgeçildi.ankarada bahcelı esk yolu batıkent cankaya uygun olur;)

selamlar yetermı yetmezmı hıcbır bılgım yok adamım hevesle alınıp kullanılmaktan vazgeçildi.ankarada bahcelı esk yolu batıkent cankaya uygun olur;)

Ben Çankayadayım bana net bir yer söyleyin batıkent dışında bir de pm den telefon numaranızı atarsanız ben size ulaşır söylediğiniz yere gelip kili alırım :)

Eren teşekkür ederim aldım kili :). Bu arada profiline de yazdım ama görmedin heralde özel mesajlarındaki bikaç mesajı silsen iyi olur kotan dolduğu için pm'ine cevap atamadım :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri