Kemirgenleri unutmamak gerekir!

ÇAVDAROĞLU

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Daha önce yazmıştım sol taraf ön arka sinyaller çalışmıyor diye, ampul- sigorta dedik sonunda elektrikçiye gitik birde ne görelim, sinyal farının arkasında geceleyen bir fare (birden fazla da olabilir)iki kabloyu kemirerek koparmış.
İlginç bir olay ancak bir arkadaşımın daha başına gelmişti.
Ender olsa da bazen elektrik arızalarında fare faktörünü ihmal etmemek gerekiyor.

Herkese faresiz kazasız günler....

Fare mi gelincikmi????? köylerde veya cevresi orman olan yerlerde daha cok gelincik olurda...ve bunlar sicak olan araca gece gelir..güzelce kaplolari hirtumlari kemirirlerde.....

Köy değil şehir merkezi ancak etraf komple ağaçlardan oluşan bir park- bahçe

ben örümceklerden şikayetçiyim.

Benim de başıma geldi. Bunlar olağan şeyler. Geceleri el ayak çekilince sokaklarda, parklarda bu tür yaratıklar adeta devriyeye çıkıyorlar.

benimde lpg kablolarını yemişlerdi.bi ara resimlerini koyarım.en taze bulduğunu yemişler.

Arkadaslar aracinizi mazgallarin uzerine park etmeyin. Ozellikle lagim fareleri ac kalinca bu tur seyler yapabiliyorlar. Ozellikle arac icinde veya bagajda kisa zaman once yiyecek tasidiysaniz kokusunu alip araciniza musallat olabilirler. Benden soylemesi.

Arkadaslar aracinizi mazgallarin uzerine park etmeyin. Ozellikle lagim fareleri ac kalinca bu tur seyler yapabiliyorlar. Ozellikle arac icinde veya bagajda kisa zaman once yiyecek tasidiysaniz kokusunu alip araciniza musallat olabilirler. Benden soylemesi.
fareler acıktıkları için değil dişlerini törpülemek için kemirirler yani materyalin bir önemi yok ayakabı lastik tahta ve hatta demir

kablolara acı biber sürün:)
lisedeyken stajda ortaköy ziya restaurantın kofra patlamış gittik arızaaya açtık kofrayı farenin teki girmiş kofraya gümm kendide gitmiş elektirkte:)

Geri