Kelle koltukta gidiyoruz resmen!

sallierim

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
bugun hayatımda hiç sinirlenmediğim kadar trafikte sinirlendim.hatta çıldırdım gidip benzinciyi dövecektim.
Yolda normal gidiyorum arabadan takır tukur sesler geldi.anlayamadim tabi durduk yere bu ses niye geliyor.10 km devam etti.sonra trafik ışığında durdum Allah razı olsun bi kız bana işaretler yaptı.ne dediğini anlayamadım sağ tarafımı gösteriyordu.çektim arabayı sağa bi de ne göreyim.benzin kapagı açık!yani o dış kapağı açık bırakmış.kapatmadı diye sinirlendim falan tam kapatıyordum bir baktım benzin doldurulan yer oldugu gibi benzin!çıldırdım sinirden.su aldım yıkadım falan.hem kapagı kapatmamıs hem dışına bayağı bir dökmüş.bir sigara külü gelip uçsa havaya uçacam.hem benzini kitliyorlar hem de hayatımızı riske atıyorlar.hala sinirliyim..
dikkat edin dostlar dikkat.bunlara güvenilmez!

Ynt: Kelle koltukta gidiyoruz resmen!

Ben senin yerinde olsam giderim o kişinin ismini alır ve artık hangi bayiise opet-shell-petrol ofisi bunların genel müdürlüklerine şikayet ederim. Sakın şikayetleri dikkate almadıklarını filan sanmayın. Size geri dönüş bile yaparlar. Özellikle aldığınız yakıt fişinin üzerindeki saatide söyleyin kamera kayıtlarından da bakarlar..

Geçmiş olsun öncelikle duyarsız kalmayın bu konuda sonuçta bu malda olsa içinde sizin ve ailenizin canını taşıyor şikayette bulunun :(

Bencede şikayet edin.Böyle iş mi olur ya? Ben her zaman benzin alırken arabamdan iner pompanın yanında beklerim.Benzin diye mazot dolduranını bile gördüm 31agryyy

sallierim link' Alıntı:
bugun hayatımda hiç sinirlenmediğim kadar trafikte sinirlendim.hatta çıldırdım gidip benzinciyi dövecektim.
Yolda normal gidiyorum arabadan takır tukur sesler geldi.anlayamadim tabi durduk yere bu ses niye geliyor.10 km devam etti.sonra trafik ışığında durdum Allah razı olsun bi kız bana işaretler yaptı.ne dediğini anlayamadım sağ tarafımı gösteriyordu.çektim arabayı sağa bi de ne göreyim.benzin kapagı açık!yani o dış kapağı açık bırakmış.kapatmadı diye sinirlendim falan tam kapatıyordum bir baktım benzin doldurulan yer oldugu gibi benzin!çıldırdım sinirden.su aldım yıkadım falan.hem kapagı kapatmamıs hem dışına bayağı bir dökmüş.bir sigara külü gelip uçsa havaya uçacam.hem benzini kitliyorlar hem de hayatımızı riske atıyorlar.hala sinirliyim..
dikkat edin dostlar dikkat.bunlara güvenilmez!
geçmiş olsun
bahsi geçen benzin istasyonunu genel müdürlüklerine şikayet edebilirsiniz
denildiği gibi benzin aldıktan sonra kendimiz bunu kontrol etmemiz en güvenli olanı sanırım

bugun gittim shelle.kameradan bakacaz gerekli işlemi yapacaz dedi.dedim adamı kovmayın kimsenin ekmeğiyle oynamak istemem ama dikkatli olsun uyarın dedim.teşekkür ettiler olay tatlıya bağlandı.ama basit hataların nelere mal olacagı ortada.Türkiyede insan hayatı umursamama sonucunda yok oluyor zaten

sallierim link' Alıntı:
adamı kovmayın kimsenin ekmeğiyle oynamak istemem ama dikkatli olsun uyarın dedim.

14alkiss

Yaşanan olayda pompacı arkadaş çok ihmalkar ve sorumsuzca davranmış.  madd
ևok büyük bir tehlike atlatmanıza rağmen bu davranışınızı alkışlamak lazım.  14alkiss

Tekrardan geçmiş olsun.

Geçmiş olsun.

Ne olursa olsun yakıt alacağınız zaman araçtan inin ve depo nun olduğu yerde yakıtı doldurup işi bitip kapağı kapatana kadar bekleyin.Bende alışkanlık oldu.Yaz kış farketmez sürekli yapıyorum.

Allah korumuş. Adamı uyarmalarını sağlaman da çok iyi olmuş, işinden olmasın ama işini layıkıyla yapsın. Sonuçta en önemli şey can, onu tehlikeye atmaya da kimsenin hakkı yok.

Benim aracımda yakıtmatik olmasına rağmen , yani herhangi bir ödeme yapmadığımdan araçtan inmem için herhangi bir sebep olmamasına rağmen, her seferinde pompanın başında , eleman benzin kapağını tamamen kapatana kadar beklerim, bunu alışkanlık haline getirin mutlaka.

Geri