kediyi altıma aldım ölmedi şükür

izmirlicem

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
tam olarak 1-2 saat önce geziyorum müzikte kısık yokuş çıkıyorum amerikan parklarıda yaptırmışım bugün filtrede takılı nese dedim biraz sakin takılıyım hızım 40 var yok yani gece ztn daha basmanın anlamı yok sadece tünel vs gibi yerlerde:) nese moralim de çok bozuk 4 yol var kedi sol caddeye girişte yolun ortasında bi anda karşıya geçmeye çalıştı bende sola kırdım sağa gidiyo diye kedi geri sola kaştı ve ön ile arka teker üstünden geçtim kedinin bi an kötü oldum arkamdada audili arkadaş var olum kedi gitti dedi indim kedi arıom baktım hayvan sağlam bişe olmamış gibi yürüyo arkadaş görmüş kedinin tam ortasından geçmişim korktum öldü diye hayvan gece gece

Kedilerin kemik yapı biraz daha kıkırdak şeklindedir. Ortasında (karın bölgesindeki kemik yapısı daha esnektir) Ama eminim ki ölmese de sakat kalmıştır.

geçenlerde eskişehir yolunda bilkent köprünün orda bi araba köpeğe vurdu hatta köpek havalandı arabanın önü talaş oldu ki araba ford taunus du. köpek hiçbişey olmamış gibi koşarak gitti. galiba acısı sonradan çıkıyor....

o kedi nasıl ölmemiş hayret. birsefer şehirlerarası yolda 90la giderken yavru kedi koşarak yola çıktı, ağzında da fare vardı, frene aslıyayım dedim biraz bastım ama baktım arkadan da arabalar hızlı geliyor bıraktım iki teker de üzerinden geçti. aynadan baktığmda yerde yığılmıştı. çokkötü hissetmiştim kendimi. ama yapacak bişey yok:(

Kedi değil de amerikan sinyalleri merak ettim Fotoğraf ekler misin bir de yapılan işlemden söz edersen iyi olur :)

Aynı şey bir tanıdıkla giderken başımıza geldi.Kedinin arabanın ortasında durdu biyere çarptı alttan,üstünden geçmedik diyoduk o an acıyla yolun sonuna kadar koştu orda düştü kaldı hayvan :(:( Birden hızlıca koştuysa aynı şey olmuş olabilir..

8 canı kalmıştır :D Kalıcı bir hasar kalmıştır büyük ihtimalle.

1 canı daha gitti :D

Vatandaş köy yolunda tavuğu ezmiş. tavuğun sahibi almış ezik tavuğu beklemeye baslamış ezeni. ezen şehirli tabi ne yaptıgınıda bilmiyor. köye donuste vatandaş kesmiş yolu ne yaptın ne ettin zorla parasını istemiş. adam almış tavugu eline atmış bi köşeye vermiş parasını tam giderken dikizden bakmış köylü ölü tavugu almış gidiyo.
hemen geri geri gelmiş ver o tavugu demiş parasını verdim. :)
koymuş tekerin altına bi ileri bi geri bi ileri bi geri basmış gitmiş :D

Kedilerin kemik yapı biraz daha kıkırdak şeklindedir. Ortasında (karın bölgesindeki kemik yapısı daha esnektir) Ama eminim ki ölmese de sakat kalmıştır.
yok gördüm kediye topallama fln yoktu

Geri