kazalarda anlaşmayın

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan astracı
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
GetAttachment.aspx

bu kadarlık bi hasar yüzünden tam 25gündür bekliyorum bu sigorta şirketleri yüzünden jantı ben tedarik ettim faturasını gönderdim kaporta yapıldı ama taşıyıcı denilen parça ne hikmetse bulunamıyo fiyatıda 1012lira ben tedarik edeyim jant gibi dedik kabul etmediler hala dahada parçayı göndermiyolar bu sistem değişmeli yada şikayet için fln ne yapabilirim bilgisi olan warmı?

vurup devam edıyourm nıye kafamıı agrıtıyımkıı :D hayatada anlasmam

kaza iki sonucludur haklısın yada haksızsın.yüzdesi falan olmaz bence.adam kabul ediyorsa haksız oldugunu tutanak tutulur.sendede suc var diyorsa bence polıs cagırılmalı.traıkte kabadayı cok muhattab olmıcaksın

Ben kaza yaptığımda arkadaşım yaralandı arkadaşım hastaneye gitti kazayı 21:45 de yapmıstım polis 23:10 gibi geldi yaralı olduğu hale siz düşünün gerisini karakolla kaza yaptığım yerin arası 5 dakika sürekli aradım 1:15 içinde her seferinde ekip çıktı geliyo bahanesi beni sıkstırıp refuja çıkartan çocuğun ehliyeti yokmus 3 gün sonra buldum hiç bi şey demedim tek bi laf ettim cok koydu ona ( ben bu arabadan sağ çıktım sen çıkma dedim ) onu bunu bilmem insanlık ölmüş ben kaza yaptım arkasına bile dönüp bakmadan kactı ben buluyorum cocuğu hala yüzüme bakıp kusura bakma demesi kaza gecesi nası rahat uyuyosa bu nasıl insanlıktır anlamıyorum......

kazada anlaşmayıp polis çağırmanın en büyük dezavantajı hemen 2 tarafa da trafik cezası yazması bence.küçük tefek kazalarda anlaşmak en mantıklısı.
ben geçen ay servis bedeli 1200 tl olan bir kazada anlaşarak (suç bendeydi tamamını kendime yazdım raporda) işlem yaptırdım ve hiçbir sorunla karşılaşmadım.

sabırla sonuna kadar izleyin.

http://www.tramer.org.tr/app/ktt/

bu arada 3lü kazamızda 1 tanesi kaçtı, karakola yolladılar, karakol bu iş yıllar sürer siz 2 li tutun tutanağı dedi.öle yaptık.

yukarda vurup kaçarım diyen arkadaş haklı bence.

kimsenin endişesi olmasın sistem tıkır tıkır işliyor, anlaşmam dersen saatlerce polisi beklersin (gelip gelmeyecegi şüpheli) gelip sizi bir güzel azarlar, her iki aracada trafigi işgalden bir güzel cezasını keser, belki de bizlik bişey yok deyip basar gider yada en ,iyi ihtimalle rapor tutar, en güzeli kaza yapmamak :) ben kaskoyu sırf bu yüzden yaptırıyorum zaten...

Yazılamları hayretler içerisinde sonuna kadar okudum. Allah kimseye kaza yaptırmasın ama en beklenmeyen zaman da geliyor kazalar. Bizde kurallar dağilinde tutanağımızı yazmamız gerekiyor. Bir çok arkadaş ben polisi beklerim anlaşmam diyor ve ondan sonra bu ülke böyle işler ilerlemiyor gibi saçma şeyler yazıyor. Anlaşamazsan çağırırsın polisi hem herkezde birçok laf yersin hemde gelen polis karayolunu ihlalden cezayı yazar. Yapılaması gerekenler çok basit anlatılmış daha bunun üzerine nasıl anlasılamaz ki. Herşeyi yazacaksın, fotoğrafları çekeceksin, şahitlerinde imzasını alacaksın sen haklısın ben haklıyım diye birşey yok. Çokta zor birşey değil.

Ahmet Altınçubuk

ben de geçenlerde kaza yaptım. Polis çağırdık zira karşı taraf anlaşmak istemiyordu saçma sapan bahaneler uydurdu polis geldi araçlara baktı tutanak verdi kendi aranızda düzenleyin dedi, herkes kendince olayın oluş şeklini anlattı, kroki çizdik. Resim çekmek bile o anki sinirle aklıma gelmedi.

Yeliz başkana arabamı götürdüm üç gün sonra da aldım.

Kaskodan yaptırdım.

Tramer değerlendirmesinde suç %100 karşı tarafa verilmiş ve sigortalar anlaşmış.

Dolayısıyla Allah büyük kaza vermesin ama yaralanma vs. olmayan ufak çaplı kazalarda tutanak tutmak en kolayı.

Geri