kazalarda anlaşmayın

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan astracı
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

astracı

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Bugün arkadaşın arabasının sigortası için bir acenteye gittik.Çıkarken bize bir kaza tutanağı verdi ve dedi ki:Size bunu veriyorum ama bir kaza durumunda anlaşmamaya bakın.Çünkü çok sıkıntılar çıkıyor.Mağdur olabilirsiniz dedi.Bende bunu burada paylaşmak istedim.Ne kadar doğrudur bilemiyorum.

tabiki yaaa.. ne hizmet alıyorumki devletimden zaten. gelsin bari kaza raporunu tutsun. zaten kazaların çoğu sen geçcektin ben geçcektim , yok yol benimdi gibi sebeplerden olmuyormu. bu durumda kim kimi ikna edecekkii. boşverrrrr

bugü benim sigortacımda karşılıklı anlaşıp kroki çizip resim falan çek dedi ama ben yinede karşı taraf anlaşsada anlaşmıyom diyip polisi çağırırım yada sigortacı arkadaşım gelsin çizssin yazssın kaza anında adam tamam der sonradan yok der falan filan sitede arkadaşımızın arabasını galericiyiim diye arabasını almışlar dolandırmışlar yolda kimin ne olduğunu nerden bilebiliriz ben tutmam polis muhatap olsun

arkadaşlar olurmu öyle şey kaza tutanağını düzgün yaptıktan sonra karşıdaki adamda anlayışlı olduktan sonra problem çıkmaz..zaten adam anlayışsız ise polis çağırılır..

sonradan bu imza benim değil vs gibi itirazlar olursa uzun ve zor bi işlem süreci çıkacaktır insanların karşısına bence...

zaten bu son uygulama çok saçma oldu :(

Dün olan bir kazada taraflar anlaşamadı polis çağırdılar geldi arabaları etrafında döndü yaralanma yok deyip bizlik bir durum yok kendiniz anlaşın deyip çekip gitti.
Sonuç ne oldu bilmiyorum birde böyle durumla karşılaşınca gelde işin içinden çık. Bu işin yakında cılkı çıkar .:(

anlaşamadık diyelim nolucak trafik polisi mi cağırlıcak.

bizim arkadaşta kaza yaptı polis aramışlar yaralı yoksa gelmiyoruz demişler bide arabayı servise bıraktı sigortadan hala ses seda yok 10 gün oldu heyet karar veriyomuş bu yeni sistemde hala sonuç bekliyo karşı taraf suçu kalbul ediyorum demiş tutnakta geri geri çarptım falan yazmışlar ama hala sigorta şirketi oyalıyo nedense bide bu tabloda bile arkadaşımın kusurlu olma ihtimalide dewam ediyormuş bu kadar olur yani anlaşamama durumunda mutlaka polis dewreye girsin kimse kuralları doğru düzgün bilmiyor ben bile bi kazada suçlu olduğumu düşnürken karşı taraf 8/8 kusurlu çıkmıştı bu sistem bence çok su kaldırır çok olay çıkar çok can yanar eskiden polis bekletiyo diye kızardık gelen gideni arartır diye boşuna dememişler

Geri