kaza yaptım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan iceboy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

iceboy

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar herkese merhaba.dün akşam saatlerinde ataköy olimpiyat evinin ordaki e5 ve sahil yoluna dönülen kavşaktaki ışıklarda ben yeşilde geçtim,adadan dönen kadın kırmızıda geçti..ve yol yerine arka koltuğa bakıodu:mad::mad::mad::mad::mad::mad:...sol kapımdan girdi...(bu arada kadının arabada bir önceki kasa corsa idi...:) )neyse indik geçmiş olsun dedikten sonra olayı kapattık...sonra suç onda olduğundan hasarımı ödemeyi kabul etti...biliosunuz benim araba otomatik,şanzımanın beyin programlaması bozulmuş..ateşleme yapmadı yani kontak dönmedi..yenibosna dan usta getirttik ve saolsun usta gece 02:30 da arabayı sorunsuz hale getirdi...ve bu olay doğumgünümde olunca bütün günüm zehir oldu tabi....

geçmiş olsun kardeşim bende sana doğum günün kutlu olsun diye yazacaktım kazayı duyunca üzüldüm tekrar geçmiş olsun umraım fazla hasar yoktur

abi cok geçmiş olsun cana gelmesinde mala gelsin

gecmıs olsun...

saolun arkadaşlar...ya hasar büyük diildi ama en rezil doumgünüm oldu yani..gecenin 2 buçuunda şanzımanla uuraşmak falan...neyse dediğiniz gibi ne bana nede karşı tarafın canına en ufak bişey gelmedi Allah a çok şükür...

SERKAN bu arada doumgünümü kutladığın için çok saol....artık 1 yaş büyüksün benden:)

geçmiş olsun

işte buda bizim süprizimizdi beğenmedin mi yoksa :D
şaka bi yana çok geçmiş olsun Allah daha kötülerinden korusun
bu arada da iyiki doğdun doğum günün kutlu olsun

saol m@honi ya çok süper süpriz yaptınız valla...bayıldım:):):):)

hem kaza için hemde doumgünüm için gösterdiğin hassasiyete teşekkür ederim...

geçmiş olsun

geçmiş olsun...

Geri