Kaza Yaptım Parça İhtiyacım Var Yardım Edebilir misiniz _?

AlicanNalbat

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar Merhaba

2 gün kadar önce talihsiz bir kaza yaptım... birkaç parçaya ihtiyacım var yardımcı olabilirmisiniz.... 2 adet merceksiz far arıyorum orjinal satan varmıdır ? yada çıkma satıldıgı yeri bilen veya depo marka far kullanan varmıdır çok sıkıntı olurmu acaba ? Bilgilendirebilirseniz çok seviniri.... Allah kimsenin başına vermesin şimdiden teşekkürler... Aracım Vectra B

rx3xc.jpg

Geçmiş olsun...istediğin parçalar sanki çıkmacılardan bulunur...

Geçmiş olsun, Allah beterinden korusun.. Galiba nazara geldi aracınız :( Bi sadaka verin...

geçmiş olsun. nette bir cok parcacı var arkadaslardan buı siteleri kullanan elbet vardır buradan ulaşabilirsiniz. gerçi ankarada parça sıkıntısı yoktur.

Sahibindende olacak. Pc den girince link atacagim. Gecmis olsun allah tekrarini yasatmasin...

Tapatalk 2 ile gonderildi.

Arkadaşlar Merhaba

2 gün kadar önce talihsiz bir kaza yaptım... birkaç parçaya ihtiyacım var yardımcı olabilirmisiniz.... 2 adet merceksiz far arıyorum orjinal satan varmıdır ? yada çıkma satıldıgı yeri bilen veya depo marka far kullanan varmıdır çok sıkıntı olurmu acaba ? Bilgilendirebilirseniz çok seviniri.... Allah kimsenin başına vermesin şimdiden teşekkürler... Aracım Vectra B

rx3xc.jpg

Öncelikle geçmiş olsun bende 2 takım far var.Bir çift orjinasl ama ufak taş vurukları var, kozmetik olarak kötü değil.Diğerleri depo marka ve çok temiz.Tokat Erbaadayım.

kardeşim çok geçmiş olsun ALLAH beterinden saklasın merceksiz far çok rahat bulursun burda tanıdığım parçacıda var burdan da alırıız.

Çok geçmiş olsuun.

öncelikle geçmiş olsun...
ostimde güven oto da bulabilirsiniz diye tahmin ediyorum.

Geri