kaza yapanlar kervanına katıldım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aga78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

aga78

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
dün akşam 22 : 30 gibi 2. köprüde 140 150 km hızla bi volvo ile girdik ben sert bi makas yapmak zorunda kaldım oda kör noktadan ters makas hopp yan yanayız bana vurup geçti sonra bayaa bi savruldum Allaha şükür toparladım yokda artık nerde dururduk bilinmez köprü çıkışı durduk indim adam geçmiş olsun dedi sanada dedim kusura bakma acelem vardı diyince benimde var dedimki öyleydi zaten ee dedim ne yapıyoz ugraşalımmı yok dedi iyi yolun açık olsun dedim ailesi vardı yanında çekip gittik ikimizde hatalıyız ama yapıcak bişiy yok

hasar bu ilgili birime duyrulur biliyorsunuz renk tonu tutmuyo bu renkte nasıl yaparız kaç gün sürer vs
bu konuda bitek opel team a güveniyom ;)

kaskodan yapalım beyanla olsun bitsin yarında nasipse kız istemeye gidecektik yaww nazara geldim yine :)

grnt024ym8.jpg

geçmiş olsun cana geleceğine mala gelsin

Geçmiş olsun adamla aranızda anlaşmanız iyi olmuş

geçmiş olsun gene 140-150 km de sürtünmek kolay değil gene iyi toplamışın maşallah volvo büyük araba nede olsa daha kötü sonuçlarda olabilirde verilmiş sadakan varmış

aramıza hoş geldin:D...

geçmiş olsun...

kasko işallah tutanaksız karşılar... ???
Geçmiş olsun...

karşılar karşılar park halinde vurdular der olur biter...Ama bide eksper site üyesiyse vay haline :)

Büyük geçmiş olsun hasar küçük ama o hızda yan yana sürtünmek çok tehlikeli. Aracın bütün dengesi bozulur.

Opel Team'e bırak abi sen arabayı Mustafa abiye gerisine karışma.

Tekrar geçmiş olsun.

gecmıs olsun...

Geri