Kaza sonrası resim ve video çekimi

izmirlicem

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Nerede kaza olsa meraklı insanlar hemen doluşuyor.polislerin,ambulansların vs işlerine engel oluyolar.Özelliklede akan bi trafikse eğer insanlar arabalarını kenara çekip yolu tıkamaya başlıyolar.polis gelmişse ztn işiniz yok orda artık.Yaralanmalı veya özellikle vefatlı kazalarda özellikle milletin elinde telefon,o aracın içindeki kimisinin eşi,kimisinin abisi kardeşi vs insanların canı gitmiş orda bunu videoya almanın yada resmini çekmenin mantığını anlamış değilim gerçekten.Eve gidince resime bakıp yada videoyu izleyip mutlumu oluyo bu insanlar acaba?

Toplum olarak meraklı bir toplumuz... ama son zamanlar da artık merak konusu çok geride kaldı insanlığımızı unuttuk. Sadece video resim değil. Ölmüş insanların yanında poz verenleri gördük arkadaşlar.

Bende o tip ucubelere bir isim bulamıyorum artık.

Toplum olarak meraklı bir toplumuz... ama son zamanlar da artık merak konusu çok geride kaldı insanlığımızı unuttuk. Sadece video resim değil. Ölmüş insanların yanında poz verenleri gördük arkadaşlar.
ciddimisin abi sen?gerçekten yuh yani

Evet tv izledim kaza anında adam içeri de sıkışmış biri karşısına geçmiş hatıra resmi çektiriyordu.

Meraklı milletiz vesselam. Bırak kazayı belayı, kapımızın önünde kazma kürek çalışan işçileri bile saatlerce izlemekten büyük zevk alıyoruz :).

Evet tv izledim kaza anında adam içeri de sıkışmış biri karşısına geçmiş hatıra resmi çektiriyordu.
nadir abi belki sen söylemeye dilin varmadı bilerek adam dedin kusura bakma ben söylediğim için resim çektiren asker di ...

nadir abi belki sen söylemeye dilin varmadı bilerek adam dedin kusura bakma ben söylediğim için resim çektiren asker di ...

Evet söylemek istemedim :) ama işte hoş olmayan bir durumdu. İnsan diyecek söz bulamıyor :(

cahillik başa bela...

Geri