Kaynağı bulunmayan ses ve titresim...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan astrax_35
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

astrax_35

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Aracı aldığımdan beri kalkşlarda bi süre şöförün sol kısmından motora doğru bi titreşim ve tıngırtı sesi geliyor.Ön sol süspansiyona baktırdık sağlam ama o bölgede bişey boşta ve sallanırken ses veriyor içeriye..Bu konuda bilgisi olan varmı???

eksoza felan bakılmalı muhafaza varsa muhafazaya temaz edebılır cunkı motor kalkıs sıransında ılerı dogru esnedıgı ıcın.. ancak bakılması lazım iştee

35_astra_cd' Alıntı:
Aracı aldığımdan beri kalkşlarda bi süre şöförün sol kısmından motora doğru bi titreşim ve tıngırtı sesi geliyor.Ön sol süspansiyona baktırdık sağlam ama o bölgede bişey boşta ve sallanırken ses veriyor içeriye..Bu konuda bilgisi olan varmı???
slm okadar çok şey varkii o tarafta arkadaşımm nasıl anlatsamm ki bilemiyorumm en güzeli sesi duymakk.

sana tavsiyem sesin geldiği taraftaki parçaları tekrar sabitlemek

Fikirleriniz için sağolun..Aslında sesi telefona kaydetip burdan size dinletmek lazım ::)) Ben bi ara o bölgeyi yeniden gözden geçireyim.Dediğinz gibi o bölgede su depoları falan var belki oralarda oynama olabilir.tekrar teşekkrler...

benim arabanın mesela konsolun sol kısmında çok gıcık bi ses geliyor cik cik çukurlara girince neyse bi kere tampon indirttirdiydim sonra takıldı tampon güzelce ve o ses gitti.Ben çok şaşırmıştım çünkü hiç tampondan gelior gibi değildi ses. Yani tavsiyem arkadaşın da dediği gibi parçaların civatası falan filan bi sıkın.

bunu hırlayan arabayada yazmıştım...

Komik gelmesin ben daha yeni araç sahibi oldum... :D

Yaklaşık 1 yıldır bir aracım var ondan önce hiç olmadı ve ilk arabamda Astra aynı buna benzer bişiy oldu ama biraz farklı...

Araba hızlı kalkışta (Şu halk tabiri ile pati) ön taraftan sanki abs devreye girmiş gibi tıkırtılı sesler geliyordu, (komik olan burası) ben tabi görmemişim ya bunu Anti patinaj özelliği gibi bişey zannediyordum..:)

Değilmiş hocam Motor takozumu, kulağımı ne diye adlandırıyorlar bilmiyorum yuvarlak bişey içindede Lastik var onun içindeki lastik gitmiş ve motor sallanınca o vuruyormuş sağa sola yani sonuç olarak Astarammm a katılıyorum ne dersek altı boş kalır sen bir ustaya git benim gibi hurafeler üretme yok anti patinaj felan yani....

Çelik jantmı....

volkanx' Alıntı:
benim arabanın mesela konsolun sol kısmında çok gıcık bi ses geliyor cik cik çukurlara girince neyse bi kere tampon indirttirdiydim sonra takıldı tampon güzelce ve o ses gitti.Ben çok şaşırmıştım çünkü hiç tampondan gelior gibi değildi ses. Yani tavsiyem arkadaşın da dediği gibi parçaların civatası falan filan bi sıkın.

Bende sağdan geliyor cıykk cıykk diye ama buldum kaynağını Jant kapağında geliyor,

Hadi canım odamı yapar demeyin, söüyorum kesiliyor takıyorum ses geri geliyor du deneyerek buldum....

csoft' Alıntı:
Komik gelmesin ben daha yeni araç sahibi oldum... :D

Yaklaşık 1 yıldır bir aracım var ondan önce hiç olmadı ve ilk arabamda Astra aynı buna benzer bişiy oldu ama biraz farklı...

Araba hızlı kalkışta (Şu halk tabiri ile pati) ön taraftan sanki abs devreye girmiş gibi tıkırtılı sesler geliyordu, (komik olan burası) ben tabi görmemişim ya bunu Anti patinaj özelliği gibi bişey zannediyordum..:)

Değilmiş hocam Motor takozumu, kulağımı ne diye adlandırıyorlar bilmiyorum yuvarlak bişey içindede Lastik var onun içindeki lastik gitmiş ve motor sallanınca o vuruyormuş sağa sola yani sonuç olarak Astarammm a katılıyorum ne dersek altı boş kalır sen bir ustaya git benim gibi hurafeler üretme yok anti patinaj felan yani....

Haklısın aynen buna benzer durum benimkide ben orayı bi araştırayım..Bu arada güle güle kullan aracını kazasız belasız...

Geri