katalitik konvektör

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tuveyc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

tuveyc

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
katalitik konvektör bozulunca yenisini mi almak lazım . devre dışı bırakmak mı lazım. içini boşalttırmak mı lazım.

bir servis katalitik konvektörün içini dolduruyorum dedi. ama başka servisler o doldurulmaz içini boşaltılır da sana doldurdum derler dediler. benim merak ettiğim içi tekrar doldurulabilirmi konvektörün

katisatör üreten firma varmi bu ülkede diye sorsam?????
yenisi kardesim yenisi birak yalancilari....

katalitik konvektör bozulunca yenisini mi almak lazım . devre dışı bırakmak mı lazım. içini boşalttırmak mı lazım.

bir servis katalitik konvektörün içini dolduruyorum dedi. ama başka servisler o doldurulmaz içini boşaltılır da sana doldurdum derler dediler. benim merak ettiğim içi tekrar doldurulabilirmi konvektörün

konvertörün içini dolduruyorlar evet...
ama bu işlemden sonra konvertör değil bildiğimiz normal susturucu oluyor..
çünkü içine koydukları konvertör seramiği değil bildiğimiz cam yünü ve saç bölmeler..

bunu muayenede veya ikinci ele satarken göz boyamak için yapıyorlar,dışardan bakınca konvertör varmı var..ses de yapmıyor..tamamdır:)

en mantıklısı çıkmasını alıp taktırmak .üzerindekini versen 100-150 lira fark verip taktırabilirsin

içi boş kat iptali dedikleri olayyı yaptırmanı tavsiye ederim. ses yapmıyor arabanın kalkışları rahatlıyor biraz. muayenede anlamıyorlar ben yaptırdım 60 tl aldım.

Geri