Katalitik Kanvektörü Söktürmeyi Düşünüyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan TUNCEER
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

TUNCEER

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
ANKARADA TAMİRCİ BİR ARKADAŞIM VAR GEÇENLERDE LAF AÇILDI ARACIMIN KATALİTİK KONVEKTÖRÜNDEN BAHSEDİNCE BAYAĞI BİR ŞAŞIRDI :eek: VE HALA SÖKTÜRMEDİNMİ SEN ONU DİYE GÜLDÜ...:kop: KATALİTİK KONVEKTÖRÜN YALNIZCA HAVA KİRLİLİĞİNİ ÖNLEMEK İÇİN DÜNYA STANDARDI OLARAK TAKILDIĞINI, BUNU SÖKÜP YERİNE UYGUN BİR SUSTURUCU TAKILDIĞI ZAMAN ARACIN İNANILMAYACAK KADAR RAHATLAYACAĞINI SÖYLEDİ VE HEMEN SÖKMEYİ TEKLİF ETTİ AMA BEN ARAŞTIRMA YAPMADAN SÖKTÜRMEYECEĞİMİ SÖYLEDİM.

ŞİMDİ BU KONUDA TECRÜBESİ OLAN ARKADAŞLARIN YARDIMINA İHTİYACIM VAR :help:

ARACIM 1997 OPEL VECTRA 2.0i 16v

sağlam kat. sökulurmu hiç arkadasım??

katalatik konvertörün önce bi bence kontrol ettir.temiz ise bence söktürme.ama zamanla çıkan kirli gazlar orda birikmekte ve tıkamakta.eğer tıkanmış ise sökülebilir.ama temiz ise bence deiştirmemeniz faydanıza.çünkü eksozdan çıkan koku sizide etkiler.normal biryerde araç çalışırken.kapalı alanda vs.baya kötü kokar.dediğim gibi eğer niyetiniz varsa bi gösterin en azından ben tavsie etmiorum aracınız standart ise.bence arkadaşınız fazla abartmış.

Pekİ Bu Kat. KaÇ Kİlometrede İŞ GÖrmez Hale Gelİr

arkadaşım havayı kirletme sökme sende kalsın anca işgörmez hale gelince söktürürsün

motorla elektronik olarak birbirine bağlı diye biliyorm çünkü göstergede faln ikaz ışığı olduğuna göre önemli bişedir bu kardeş performans sağlıyo diyen bi egzostcuda görmüştüm samsundaydım altımda 99 model polo classic vardı adam çevreyi temiz tutuyo performans sağlıyo demişti ayrıca yenisinin fiyatının da 1000ytl 'yi geçtiğini sölemişti.eğer ustayı tanımıyorsan güvenme derim parçayı atcak cebe yani güvendiğin biriyse bişe diyemem ama sen bilirsin yanii çünkü söküncede arabanın hayatınıda karartabilirsin

ben çıkarttırdım. ışık felan yanmadı :)

ibocompany' Alıntı:
ben çıkarttırdım. ışık felan yanmadı :)

MEMNUN KALDINMI BU İŞTEN, YAKITTA FALAN ETKİSİ OLDUMU

TUNCEER' Alıntı:
MEMNUN KALDINMI BU İŞTEN, YAKITTA FALAN ETKİSİ OLDUMU

yakıt tüketimi az bi şey artar alt devirlerde performans düşer üst devirlerde performans artar . teknik servis bölümünde katalitik yazıp arama yap bu konuda bir çok detaylı bilgi bulacaksın.

mtnplus' Alıntı:
yakıt tüketimi az bi şey artar alt devirlerde performans düşer üst devirlerde performans artar . teknik servis bölümünde katalitik yazıp arama yap bu konuda bir çok detaylı bilgi bulacaksın.

ÇOK TEŞEKKÜRLER KARDEŞ

Geri