Kasko

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hlmdsl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ben aracımı 2.el almıştım ve kaskosunu yaptırmak için opel servisine gittim 2007 yılında Başak sigorta için 1350 Tl fiyat çektiler, dışarıda 1000 Tl'ye yaptırdım.

Axa Oyak'ı kesinilikle tavsiye etmiyorum, sigortacı kazada belli olur derler, ben baya bi problem yaşadım ve kaskom bittiği gibi değiştirdim. Şu anda kaskom güneş sigorta, ve malesef onlarıda test etme imkanım oldu (yani bir kaza daha yaşadım) gayet memnun kaldım. Ayrıca arkadaşların bahsettiği gibi auto king hizmetide çok güzel.

autoking olayı tam olarak nasıl peki o da yılda 4 işlem olarak mı acaba?

Samsun Reis Bayiiden aldık.15-20 si arası demişlerdi ancak en son konuşmada mayıs sonu gibi olabilir demişler.haftaya arayıp bilgi alıcaz kesin tarihle ilgili arkadaşım:)

bence hayatta söyledikleri tarihte gelmez ama inş gelir bakaklım öğrencez işte :rolleyes:

Banada satarken 15 i dediler sonra ay sonu oldu :)

Poliçede yazıyordu ama, şu an hatırlamıyorum. Sigorta şirketini hiç aramadan direk auto king'e gidip işleminizi yaptırabiliyorsunuz. Benim arabada da bi kaç çizik var gösterdim, istediğiniz zaman getirin yapalım dedliler.

Poliçede yazıyordu ama, şu an hatırlamıyorum. Sigorta şirketini hiç aramadan direk auto king'e gidip işleminizi yaptırabiliyorsunuz. Benim arabada da bi kaç çizik var gösterdim, istediğiniz zaman getirin yapalım dedliler.

güzel bi olaymış bu gerçekten.çok teşekkür ederim ;)

Ben Anadolu Sigorta yaptırmıstım Corsa mı gayet güzel ilgilendiler bana bi acente atadılar herseyimle o ilgilendi araç 1 senesini doldurmadıgı için sıfır araç vereceklerdi bende bayii ile anlasıp Astra H Cosmo aldım üzerine para koyup büyük kasko şirketlerinin hepsi iyi bence fark yok aralarında Hastane masrafımı bile karsıladı Anadolu Sigorta cebimden bi kurus cıkmadı :)

sen nerden aldın peki aracı ve ne zmn sipariş verip ne zmn tslim aldın acaba.biraz fazla soru sordum sanırım :confused::D

Ben istanbul odak Topkapı dan aldım 3 ünde sipariş verdik nisanın halen bekliyorum.

aynı gemiyle gelcek işte biz de 31 martta verdik bekliyoruz bakalım

yılda 4 işlem işi biraz şişirmece arkadaşlar...
adam manevra yaparken benim kapının altına dokunmuş ve toplamda 10 15 cm lik bi bölgede hasar oluşmuştu...
götürdüm autokinge adam kağıt üzerindeki araba resminin üstüne 4 tane çarpı attı, yani çizik ön kapıda var biraz biraz arka kapıda bunu ön arka die 2 ye ayırdı.. e bide alt üst die etti sana 4 işlem...
bagajda ufak bi göçük vardı adama gösterdim dedi artık bu sene olmaz işlem hakkınız doldu...
yani dolambaçlı oldu anlatım ama bi işlem die düşünerek gittiğim iş, 4 işlem die kayıtlara geçti ve 1 senelik autoking hakkımız dolmuş oldu... heee yinede işeme yaramadı deil geçen sene hasarsızlık indirimi kazanmış oldum ama sanmayınki 4 ufak kazada gidip gidip yaptırcaksınız..

yılda 4 işlem işi biraz şişirmece arkadaşlar...
adam manevra yaparken benim kapının altına dokunmuş ve toplamda 10 15 cm lik bi bölgede hasar oluşmuştu...
götürdüm autokinge adam kağıt üzerindeki araba resminin üstüne 4 tane çarpı attı, yani çizik ön kapıda var biraz biraz arka kapıda bunu ön arka die 2 ye ayırdı.. e bide alt üst die etti sana 4 işlem...
bagajda ufak bi göçük vardı adama gösterdim dedi artık bu sene olmaz işlem hakkınız doldu...
yani dolambaçlı oldu anlatım ama bi işlem die düşünerek gittiğim iş, 4 işlem die kayıtlara geçti ve 1 senelik autoking hakkımız dolmuş oldu... heee yinede işeme yaramadı deil geçen sene hasarsızlık indirimi kazanmış oldum ama sanmayınki 4 ufak kazada gidip gidip yaptırcaksınız..

seninki kötü olmuş 4 parça olunca ama tek parça olursa iyi olur heralde nese onlar çok da önemli deil de işte sigortacılara güven olmuyo pek yaa bi şekil yapıolar.içlerinden seçicez artık ama biraz daha insaflısını arıyoruz işte:(

Geri