Kasko

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hlmdsl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

hlmdsl

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar merhaba...

Bu ay ortalarında ya da sonlarında teslim edilecek opel astra sedan+elegance paket arabamızın kaskosu için sizin fikirlerinizi almak istiyorum.hangisini önerirsiniz ya da önermezsiniz?:) hangisinden yaptırmalıyız ya da opel in çalıştığı bir firma var mı acaba?...

fikirleriniz çok önemli o yüzden size danışmak isedim ilgilenen arkadaşlara şimdiden çok teşekkürler...;)

Aracını aldığın yerde mutlaka bir kasko şirketi vardır. Fazla araştırmanın anlamı yok aşağı yukarı fiyatları aynı. Bilinen bir firma ise oradan hallettir. Ben ak sigorta kullanıyorum şimdiye kadar hiç bir problem yaşamadım hatta trafik sigortasınıda zamanı bittiğinde hemen arıyorlar bende yapın diyorum sonra bir ara gidip parasını veriyorum. Bu arada 5 senedir aynı adamla çalışıyorum.

Ahmet Altınçubuk

opel bayisinde genelde biraz kazıklarlar..
dışardan fiyat alın kesin... ben başak sigorta yaptırdm bu sene.. süper oto kasko die geçio ve dediklerine göre teminatlarında oynama yapılamıomuş...
yani bi bayi size 800 lira fiyat verirken diğer bayi size sölemeden teminatları düşürüp 700 lira fiyat veremio ve sizde atlamamış oluosunuz..
gerçi forumdan bazı arkadaşlar araçları pert olduğunda başak sigorta biraz uğraştırdı falan diolar ama bana en iyi fiyat veren orasıydı bu sene böle oldu..
ayrıca ufak tefek kazalarda götürüosun opel servisine bırakıosun onlar halledio...
axa oyak ve isviçre sigortada böle olmuştu yani..
geçen sene güneş sigortaya yaptırmıştım.. ufak bi göçük hasarım olmuştu, ondada autoking servisine bıraktım aracı, hasarsızlığım bozulmadan tamirat gerçekleşti...
galiba 4 yada 5 sigorta şirketinin autoking klozu var.. bunlardan biri güneş biride başak... bu şekilde hasarsızlığınızın bozulmaması iyi bişey..

teşekkürler arkadaşlar... o zmn en iyisi önce bi kendim araştıriyim söylediğiniz şirketleri sonra da opel e sorim ona göre karar veriyim.yaptığı zamlar yeter bi de kaskodan yolmasın bizi sevgili opelimiz :)

Arkadaşlar merhaba...

Bu ay ortalarında ya da sonlarında teslim edilecek opel astra sedan+elegance paket arabamızın kaskosu için sizin fikirlerinizi almak istiyorum.hangisini önerirsiniz ya da önermezsiniz?:) hangisinden yaptırmalıyız ya da opel in çalıştığı bir firma var mı acaba?...

fikirleriniz çok önemli o yüzden size danışmak isedim ilgilenen arkadaşlara şimdiden çok teşekkürler...;)

Nerden aldın acaba arabanı ? Odak mı ? ayrıca kesin bi bilgi verdilermi gelecegi tarih konusunda

benim euroko sigorta.. (garanti bankası var galiba arkasında)

autoking ten yılda 4 işlem ücretsiz yararlanıyorum hasarsızlıgı bozmuyor..

Ayrıca geçen okudum.. vale hırsızlıgında aracın %50 değerini karşılıyor.. Tamirhane tarzı yerde olan hırsızlıkta %20 karşlıyor.. ben genel manada vale hırsızlıgında hic ödeme yapılmıyor biliyordum.. her nekadar mecbur kalmadıgım sürece valeye vermesemde bu olay sevindirici.. diğer sigortalardamı öylemi bilmiyorum..

Nerden aldın acaba arabanı ? Odak mı ? ayrıca kesin bi bilgi verdilermi gelecegi tarih konusunda

Samsun Reis Bayiiden aldık.15-20 si arası demişlerdi ancak en son konuşmada mayıs sonu gibi olabilir demişler.haftaya arayıp bilgi alıcaz kesin tarihle ilgili arkadaşım:)

bence hayatta söyledikleri tarihte gelmez ama inş gelir bakaklım öğrencez işte :rolleyes:

benim euroko sigorta.. (garanti bankası var galiba arkasında)

autoking ten yılda 4 işlem ücretsiz yararlanıyorum hasarsızlıgı bozmuyor..

Ayrıca geçen okudum.. vale hırsızlıgında aracın %50 değerini karşılıyor.. Tamirhane tarzı yerde olan hırsızlıkta %20 karşlıyor.. ben genel manada vale hırsızlıgında hic ödeme yapılmıyor biliyordum.. her nekadar mecbur kalmadıgım sürece valeye vermesemde bu olay sevindirici.. diğer sigortalardamı öylemi bilmiyorum..

teşekkürler hüseyin ilgilendiğin için.4 işlem olayı gerçekten güzelmiş euroko ya da bakmak lazım:D

Ben aracımı 2.el almıştım ve kaskosunu yaptırmak için opel servisine gittim 2007 yılında Başak sigorta için 1350 Tl fiyat çektiler, dışarıda 1000 Tl'ye yaptırdım.

Axa Oyak'ı kesinilikle tavsiye etmiyorum, sigortacı kazada belli olur derler, ben baya bi problem yaşadım ve kaskom bittiği gibi değiştirdim. Şu anda kaskom güneş sigorta, ve malesef onlarıda test etme imkanım oldu (yani bir kaza daha yaşadım) gayet memnun kaldım. Ayrıca arkadaşların bahsettiği gibi auto king hizmetide çok güzel.

ben axa oyak diyorum baska söze gerek duynuyorum

Geri