Karbon kaplama

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yalcoo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

yalcoo

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Aracımın içindeki bazı parçaları karbon kaplama yapmak istiyorum fakat hangisini tercih ediceğimi bilemedim sahibindende 3M in kaplamaları var gayet güzel görünüyo ama aynı ürünü iki farklı fiyat var hangisi orjinal yada hangisi daha iyi bilemedim sonuçta internetten aldıkları görüntüleri kullanıyolar orjinal uygulanmış foto yok yada malın orj.fotosu yok.

En iyisi görüntü ve kalite bakımından hangisidir ve ankara da nerden alırım.

Bir de kavisli olan yerleri ek vs.yapmadan yapıştırmam için ısıtarak mı yapmam gerekir.

bugün finspeede uğradım orada da var karbon kaplama,havalar biraz düzelsin aynaları ,bagaj spoilerini ve arka tamponun alt kısmını kaplatıcam.jantların kollarını da kaplatmak istiyorum ama sıcaklık sebebiyle kalkma yapar dediler.

valla bende düşünüyorum bakalım havalar düzelsin artık öyyle yaparız teşekkür ederm..

işçiliğine güvendiğiniz bi yere yaptırın yoksa 2-3 aya kendini atabilir. istanbulda olsanız tavsiye edebileceğim bi yer var 2 yılda garanti veriyor.

3m kalite abi ama tavsiyem alıp kendiniz yapın niye boşuna bi dünya para vercen, olay on numara şu düğünü atlatayım da neler geçiyo aklımdan neler ama para harcayamıyorum şu anda aciliyeti olmayan işlere

Arkadaşlar bu ürün hakkında bilgisi olan var mı? Folyo gibi değil de, kalın bir malzemesi olan ürünler gibi mi acaba?
http://www.tuningpiyasa.com/pinfo.asp?pid=9828

Geri