Kar Lastikleri Kuru Yolda Dahaiyi Tutunma Saglarmi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan emirhan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
kar lastıklerını yazın kullanmak onerılmez cunku vakum etkısı kaybolur ve cok cabuk bıter lastık. cok fazla yumusayan hamur kotu tutunma saglar.

kuru ve 7 derecenin üzerindeki havalarda vakumlu lastik kullanırsan araban çok yakar... yüksek hızlarda sanki sen bişey tutuyomuş gibi hissedersin, acayip bi yol sesi alır içeriye ve lastiklerin çok kısa bi zamanda kabak olur...

anlasilmistir arkadaslar demekki kisin kar lastigi yazin normal mevsim lastigi sonbahardada yagmur lastigi kullanicaaaaaaaaz:)

ya tak kar lastıgını gıtsın ben yaz kıskullanıom:D

_KRAL_' Alıntı:
ya tak kar lastıgını gıtsın ben yaz kıskullanıom:D

bız de oyle yapıyoruz maalesef babam soz dınlemıyo kı.......... performans arabasını yazın kar lastıgıye kullanıyo. lastıklerın bıtmesını 4 gozle beklıyorum:D :D

ya bizde değiştireceğiz arabanın lastikleri ama geçen kış yaptığım denemede tam vakumlu 4 mevsim lastiği ile buzun üstünden geçiyosunuz buzu parçalıyo ayrıca kuru ve ıslak zeminlerde de mükemmel bi yol tutuş sağlıyo diye çok iyi biliyorum lastik olayında da goodyear vector 5 i tavsiye etmişlerdi bana

Valla helal olsun, eğer yaz kış lastik değiştiriyorsanız ve bu kadar üzerinde duruyorsanız...

Ben önceden tekme atardım arada bir eski arabamda, artık onuda yapmıyorum, kendi ölçüyo hava basınçlarını lastiklerin...
:)

Geri