Kaput teli boşaldı

senturk35

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Kaputu son 1 haftadır zar zor açıyordum kolu en sona çekince açıyordu götürüyorum götürecektim derken bugün tamamen boşaldı.

Ustanın birine götürdüm tam dükkanı kapıyordu biraz uğraştı tamponu indirmem lazım filan dedi.

Ama corsa c de kaputu açmadan tamponu indirmek mümkün değil sonradan düştü benim jetonda.

Varmı benzer durumla karşılaşan çözümü nedir ne değildir?

aynı sroun bende de oldu bızım kı akuye temas edıp aku kabloyu gergınleştırıyormuş amcama aku lazım oldu bızde akuyu çıkarıp ona verdık ve kaputu kapattık kapatış o kapanış bır daha açılmadı ugraştık ugraştık olmadı en sonunda bır tamırcı geldı on panjurdan penseyı soktu 2 dk açtı o penseyı oraya nasıl sıgdırdı yukarı nasıl yetişti anlamadım:D

aynı sroun bende de oldu bızım kı akuye temas edıp aku kabloyu gergınleştırıyormuş amcama aku lazım oldu bızde akuyu çıkarıp ona verdık ve kaputu kapattık kapatış o kapanış bır daha açılmadı ugraştık ugraştık olmadı en sonunda bır tamırcı geldı on panjurdan penseyı soktu 2 dk açtı o penseyı oraya nasıl sıgdırdı yukarı nasıl yetişti anlamadım:D
Eee, o yüzden "usta" demiyor muyuz adamlara :)...

Garip bir durum :D

Geri