Kaput koruma

volkantürker

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar malum yollar sık sık yapılıyor. Hele benim bulunduğum yerde
yapılmadan çakıl taşlarıyla öylece bırakılıyor.

Bu nedenle aracımın özellikle ön kaputunu korumak için bir çözüm bilen varmı ? yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler

Bu reklam yazıları varya onunla kaplattırmayı düşündüm ama tekrar çıkarınca renk fark edr mi diye korktum

Şeffaf renkte kaput koruma filmleri var benim aracımda olduğu gibi sizde onları tercih edebilirsiniz.

nerden bulabilirim veya nerde yaptırabilirim

güncel

herhangi bir cam filmi çeken yere danışın hocam belki yapıyorlardır

evet olabilir,teşekkürler

Can sıkıcı bir şey. Kaputu bir dereceye kadar koruyabilirsiniz ama sorun onunla bitmiyorki, tamponu nasıl koruyacaksınız. Taş izi yüzünde tamponu boyattım, aradan iki üç sene geçti tekrar eskisi gibi oldu. Yapıştırma kaput koruyucular tam anlamı ile kaputu koruyamıyor, yıpranma neticesi söküldüğünde az da olsa belli oluyor. En iyisi hani burunlu minibüslerin kullandığı koruyucular var ya onlardan kullanmak (ama sadece uzun yol kullanışlarında).

yani onlarıda sürekli tak çıkar uğraşılmıyor tampon falan boyanır problem olmaz ama kaputun boyanması kazalı falan gibi yansıyor

Güncel şanliurfada bu işi neresi yapar

bu nasıl sizce

arkadaşlar bunlar nasıl olur deri maske koruma takıp sökmesi sorun belki ama uzun yolda iş yapar gibi duruyor sizce

Ekli dosyalar

• audia3_kaputucumaske_1.webp
    audia3_kaputucumaske_1.webp
    26.8 KB · Görüntüleme: 86
Geri