kaput filmi

Cem Öktem

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
kaputa film istiyorum. ama renk seçenekler neler ? ve ne kadar koruyucu olur bilmiyorum. bizim garaja bi kedi dadanıyor bazen. ufak yaralar ve ayak izlerini bırakmış kaputumda. bulursam bende onda yara açıcam ama şu an stratejik bir savaş içindeyiz. bu gece 3 gbi garaja baskın yapmayı düşünüyorum.

Şeffaf kaplatın?

Saygılar..

kaputa film istiyorum. ama renk seçenekler neler ? ve ne kadar koruyucu olur bilmiyorum. bizim garaja bi kedi dadanıyor bazen. ufak yaralar ve ayak izlerini bırakmış kaputumda. bulursam bende onda yara açıcam ama şu an stratejik bir savaş içindeyiz. bu gece 3 gbi garaja baskın yapmayı düşünüyorum.
bence kapu filmi olayına girme kabarınca yada biraz eskiyince çok kötü duruyo. kediyle savaşmaya devam et inşallah kazanırsın :)

Kaputu ıslatırsan yatmayabilir:)

Saygılar...

kocaei avcı oto cam filmleri 02623351438

kaput fılmı eger kedıden korumak ıstıyorsan zaten seffaf yaptırmak zorundasın ama renklı kaplatcam dıyorsan aklına gelebılecek her renk var

Düzgün bi yerde yaptırırsan bişi olcağını zannetmiyorum. Ben iki aracada yaptırdım ikisindende cok memnunum koruma tabiki %100 diil ancak baya farkediyor verdiğim paraya hiç acımadım yani yaptırırken cok da memnun kaldım. Ki bence yaptırırsan renkli yaptırma şeffaf yaptır. Buda bnm fikrim :D

Siyah renk araca hangı renk kaputfılm ı gıder acaba __? fikri olan .

güzel bi kırmızı gidebilir diye düşünüyorum ama ? genede karar vermek güç hakkaten. .

Geri