kaput çamurluk kaplama?

Mustafaeren

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar konu vardır dıye aradım ama acılmamıs heralde daha onceden aracıma komple kaput ve camurluk kaplama yaptırmak istiyorum solar gard ın guzel bı malzemesı varmış tanıdık var aradım fıyat verıcekler ama sızede bı sorayım dedım ne kadardır fıyatları acaba uygulamaları gordum gercekten guzel.. bırde kapıyı actıgımızda ıcerdekı bakalıtler varya tam ayak basma yerınde orayada kaplama yaptırmak ıstıyorum sızce mantıklımı? yardımcı olursanız sevınırım..

Mustafa kardeşim, kaput ve çamurlukları kaplama yapmayı bende düşünüyorum ama havalar biraz düzelsin önce güzel bir boya koruma yaptıracam arkasından kaliteli bi yerde koruma filmi ile kaplatıcam. İyi olacağı kanaatindeyim. Kapı eşiklerine inerken binerken ayağını sürtenlere gıcık olurum ama mağlum yanımızdaki arkadaşım ya da akrabam olduğu için kalbi kırılmasın diye söylemem sonra siler siler dururum boyası çizilmemiştir inşallah derim. Neyse bende kapı eşiği için krom kaplama aldım tam o ayak izi yapıp sürtükleri yerlere oturuyor son derece güzel oldu tavsiye ederim.

Mustafa kardeşim, kaput ve çamurlukları kaplama yapmayı bende düşünüyorum ama havalar biraz düzelsin önce güzel bir boya koruma yaptıracam arkasından kaliteli bi yerde koruma filmi ile kaplatıcam. İyi olacağı kanaatindeyim. Kapı eşiklerine inerken binerken ayağını sürtenlere gıcık olurum ama mağlum yanımızdaki arkadaşım ya da akrabam olduğu için kalbi kırılmasın diye söylemem sonra siler siler dururum boyası çizilmemiştir inşallah derim. Neyse bende kapı eşiği için krom kaplama aldım tam o ayak izi yapıp sürtükleri yerlere oturuyor son derece güzel oldu tavsiye ederim.
usta benım arac yenı daha 10 gunluk ondan hemen yaptırmak ıstedım kapılara esık aldım ben bnm ıstedıgım yer esık ıcındekı bakalıt kısım plastık yer.. oradada tırtıkşlı yuzey var ya camur cıkmıo zor oluyo

Mustafa kardeşim haklısın orası çok zor çıkıyor bende yeni aldım daha 2000 km de 45 gün oldu havalar düzelsin ilk isim kaplama yaptiracam.

usta ben 10 gunde 2000 km yaptım :) komple kaput kaplama solar gard 1000 tl fıyat verıler cok bence...

Istanbulun bu yani güzel burada fiyatlar daha makul ben sadece haftasonları kullanıyorum malum havalar soğuk fazla çıkmıyorum. Bu aradaa sana kazasız belasız sürüşler dilerim. Aracın hakkını veriyorsun bende bornova'liyim iş güç derken kendimizi ıstanbul da bulduk

usta bende ıs guc butun gun dolasıyorum ondan zaten :) usta bu solar gard dıyeo kadar pahalıymıs netten baktım var 100 200 tl yede olmadı onlardan alıcam zaten astranın kaput fazla kıvrımlı değil kendım cekıcem kaput artı camurluklar ondekı 2000 tlymıs cok para gercekten

Kaput kaplamayı bilemem fakat bize gelen bir araçta vardı, vatandaş kapı eşiğindeki plastikleri karbonla kaplatmış, parlak durmasını saymazsak çok şık duruyordu.Islak bir bezle silmekte yetiyordu :) Karbon kaplama derken şu araç içinde kullanılan ekose desenli olanlardan.Tabi onu döşemeye uygun seçmek gerekli.Aracın iç bütünlüğünü bozmamalı.Fakat şeffaf koruyucu amaçlı kaput kaplamayı sıfır araç alan arkadaşlarıma dahi öneriyorum.Özellikle siyah ise.

araç gri alalı dedıgım gıbı 10 gun oldu aracın daha 4 5 ıncı gununde saolsun otoparkta cocuk bısıkletle ustune dustu camurlugu bı 10 cm cızdı zaten ondan ıstıyorum gecen baktım bı ıkı yerde ufak tas ızı var malum yollar taş dolu zaten asfalt felan hıkaye ondan yaptırmak ıstıyorum ama 2000 tl cok para bıraz daha ucuz bı malzeme alıcam soyle 300 400 tl cıvarında kendım kaplarım olmazsa yada kaplatırım aslında esıklere karbon mantıklı dedıgınız gıbı onada bı bakıyım..

araç gri alalı dedıgım gıbı 10 gun oldu aracın daha 4 5 ıncı gununde saolsun otoparkta cocuk bısıkletle ustune dustu camurlugu bı 10 cm cızdı zaten ondan ıstıyorum gecen baktım bı ıkı yerde ufak tas ızı var malum yollar taş dolu zaten asfalt felan hıkaye ondan yaptırmak ıstıyorum ama 2000 tl cok para bıraz daha ucuz bı malzeme alıcam soyle 300 400 tl cıvarında kendım kaplarım olmazsa yada kaplatırım aslında esıklere karbon mantıklı dedıgınız gıbı onada bı bakıyım..

Bence dış kaplamayı siz yapmayın.Profesyonel uygulamaları tercih edin.Dediğiniz fiyatlara profesyonel uygulamalar yapabilirsiniz piyasada çok var artık.

Geri