KAPİMSAN tabla nasıldır?

ÇAVDAROĞLU

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar sağ salıncak değişimi yapmam gerektiğinden parçacılardan araştırdım. Kapimsan fiyat ve kalite olarak tavsiye edildi. Daha önce kullanan var mı?
Kapimsan 45 lira
TRW 60 lira

kapımsan ıyıdır derım ama ıyı cıkmayabılır... bellı olmuyor cabukl yıpranabılıyor.

kapımsan ıyıdır derım ama ıyı cıkmayabılır... bellı olmuyor cabukl yıpranabılıyor.
Ustam ben hafta sonları köye gidip geliyorum. Malum karadenizin köy yolları eskiye nazaran iyileşti fakat yinede çok düzgün değil. Acaba kısa sürede sıkıntı çıkarır mı?

15 lira daha verin trw alın..

sorun olmaz tabla ıyıdır rotılı bıraz erken yıpranır o kadar zaten 1 yıl garantılı

sorun olmaz tabla ıyıdır rotılı bıraz erken yıpranır o kadar zaten 1 yıl garantılı
Ben parçayı İstanbuldan alıp Trabzon da özel serviste taktırıyorum bu parçanın garantisini (1 yıl) satıcı mı veriyor. 1 yıl dolmadan rotili bozuldu diyelim ne yapacağız ? Tablayı söküp İstanbul'a mı göndereceğiz?

Ben parçayı İstanbuldan alıp Trabzon da özel serviste taktırıyorum bu parçanın garantisini (1 yıl) satıcı mı veriyor. 1 yıl dolmadan rotili bozuldu diyelim ne yapacağız ? Tablayı söküp İstanbul'a mı göndereceğiz?
evet satıcı verıyorda bu kadar ınce dusunmeye gerek yok al tak ısı bıtır

Geri