KAPİMSAN ' a teşekkür

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan RespecT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

RespecT

Editör
Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Paylaşmadan edemeyeceğim ;

1 hafta kadar önce İstanbul'da bir yedek parçacıdan Ön tablalar , burçlar gibi alışverişim oldu.Almadan evvel telefonda tablaların markasını sorduğumda Kapimsan olduğunu belirttiler ve bende markaya güvenim olduğu için alışverişi gerçekleştirdim.

Ancak gelen ürünün ne ambalajında ne de kendisinde hiçbir marka göremedim tablanın kendisinde sadece baskı boya ile 3-4 rakam vardı.ve hissiyaten de rahatsız oldum.Bunun üzerine Kapimsan'ı arayarak durumu kısaca aktardım.Ambalaj ve numara bilgilerini de aktardım.Amacım sadece ürünün Kapimsan olup olmadığı anlamak ve eğer değilse aldığım yere iade ederek Kapimsan almaktı.

Karşımdaki görevli ürünün %100 uzakdoğu menşei olduğunu , ülkemiz piyasasına kimin getirdiğini dahi bildiklerini belirtti.Ve ürünü iade edip paramı almamı söyledi.

Ardından fabrikada başka bir yetkilinin dahili numarasını vererek :
".... Hanım' a bilgi verdim ve telefonunuzu bekliyor.İletişim bilgilerinizi bırakın ve size 1 takım tablayı promosyon olarak göndertiyorum. Bilinçli ve hoş karşıladığımız davranışınız için teşekkür ederiz, kargo yarın elinizde olur.Aracınıza takıp güle güle kullanın" dediler.

Ve malzemeler ücreti karşı taraftan ödenmiş olarak ertesi günü adresime geldi.

Reklam olsun diye demiyorum ancak Tüv onaylı ve orjinaline en yakın kalitede bir ürün olarak bildiğim için marka üzerinde durmuştum.Malzemenin haricinde sadece lafta değil , gerçek anlamda "müşteri odaklı" çalışabilmeyi başarmış olan Kapimsan' a teşekkürler.

güzel

Alışverişiniz olmadığı halde hassasiyetinizden dolayı böyle bir nezakette bulunmaları çok güzel gerçekten...

bende sahibinden.com da yapıyorum anahtarlık filan gönderiyorumda bi kişi daha teşekkür etmedi yaa yanarım yanarım ona yanarım....

Helal olsun adamlara tek kelimeyle.

bende sahibinden.com da yapıyorum anahtarlık filan gönderiyorumda bi kişi daha teşekkür etmedi yaa yanarım yanarım ona yanarım....

biri anahtarlık mı dedi? hani nerde? samet anahtarlık koleksiyonum oldugunu bilmiyordun değil mi? artık biliyorsun! :D

haha hallederiz
tükanda herhalde 400-500 ceşit var
oto markalarındanda sanırım 150 ye yakın model var
neyse konuyu bozmayalım konusuruz denk gelinde:]]]

haha hallederiz
tükanda herhalde 400-500 ceşit var
oto markalarındanda sanırım 150 ye yakın model var
neyse konuyu bozmayalım konusuruz denk gelinde:]]]
eyvallah ;)

ne diyoduk? KAPİMSAN :p

Bilen bilir Samet.Bir gün birisi mutlak belirtir memnuniyetini.Aslında çoğu da memnun kalmıştır bence ama ülkemizde malesef geri dönüş bilinci yavaş yavaş oluşuyor.

bravo :good:

Geri