Kapı kilidinin takılması

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan baybars
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
B

baybars

Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar, Aracım vectra B 2,0 Cd....
Araçta merkezi kilit vardı ben sonradan kumanda taktırdım.
Ancak şimdi sürekli takıntı yapmaya başladı. Sol ön kapının kilidi bazen kapanıyor bazen kapanmıyor. Kilitle açmaya çalıştığım zaman çok zorluyor. Hatta kilit kırılacak diye korkuyorum.::)))
Ancak herzaman değil. Sorun kilitten midir yoksa kapının herhangi bir yerinden mi takıntı yapıyor?
Sağolun.........

İç kilitte ; yada merkezi kilit motorunda bi problem olabilir;söküp bakmak gerekir;sorun kilitteyse tamir edilebilir,camcılar söküp bakıyorlar;ancak sorun motordaysa tamiri pek mümkün değil;yenisini alman gerekir,ben vectra a için sormuştum yenisi 90 ytl idi çıkması 45 ytl dediler;yansayisini de 45e veririz dediler;bende 8 ytl ye universal merkezi kilit motoru alıp taktım ve daha sonra diğer tüm kapılara ve bagaja da aynı uygulamayı yaptım,1,5 senedir sorunsuz kullanıyorum...

Usta tamir etmek için 90 lira istemiş. Aceba kilitkodu felan mı değişecek anlayamadım. Ama sürekli yapmıyor. İki üç kere elle açıp kapayınca normale dönüyor.
Valla bende anlayamadım:)

Usta tamir etmek için 90 lira istemiş. Aceba kilitkodu felan mı değişecek anlayamadım. Ama sürekli yapmıyor. İki üç kere elle açıp kapayınca normale dönüyor.
Valla bende anlayamadım:)

90 liraya ne gibi bi uygulama yapacak acaba ;belkide merkezi kilit motorunu değiştirecek ,eğer öyleyse ve universal motor takılabiliyorsa bence universal taktır ;sonuçta aradaki fiyat farkı denemeye değer...

Çok sağolasın kardeş ilgilendiğin için. Servise gittiğim zaman söyleyeceğim.

Geri