kamera takarken park sensörüm çalışmamaya başladı?

sedat-dmrcn

Kayıtlı Kullanıcı
55-Samsun
Arkadaşlar park sensörü çalışmıyor ve geri vites ışığı da yanmıyor ,elektronikçilere gidince kamera elektriğini geri vites ışığının kablosundan aldığımı anlattım ve bana bu araclar beyinli hocam,beyin kendini ya korumaya almış ya da yanmıştır tamir edilecek dedi,acaba dediği doğğru mu bilen var mıdır ? aracına kamera takanlar peki elektriği nerden alıyo anlamış değilim?

Opel evet beyinlidir araç fazladan elektrik çekmeye yada bir şeyler eklemeye izin vermez bu aracın tesisatını korumak için bence kameranın elektrik aldığınız yerden iptal edin ve şase ye değen kablo varmı bakin o kısımda sonrasında sigortası olması gerekli kitapçıktan bakıp deneyin olmazsa akü başını çıkarın bekleyin deneyin

Arkadaşlar park sensörü çalışmıyor ve geri vites ışığı da yanmıyor ,elektronikçilere gidince kamera elektriğini geri vites ışığının kablosundan aldığımı anlattım ve bana bu araclar beyinli hocam,beyin kendini ya korumaya almış ya da yanmıştır tamir edilecek dedi,acaba dediği doğğru mu bilen var mıdır ? aracına kamera takanlar peki elektriği nerden alıyo anlamış değilim?

Sigortası atmış olmasın. Bakmakta fayda var.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sigortası atmış olmasın. Bakmakta fayda var.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
SİGORTALARIN HEPSİ ÇALIŞIYO BAKILDI ABİ,geri vites müşürü de calışıyor diyo usta

Opel evet beyinlidir araç fazladan elektrik çekmeye yada bir şeyler eklemeye izin vermez bu aracın tesisatını korumak için bence kameranın elektrik aldığınız yerden iptal edin ve şase ye değen kablo varmı bakin o kısımda sonrasında sigortası olması gerekli kitapçıktan bakıp deneyin olmazsa akü başını çıkarın bekleyin deneyin
zaten iptal ttik kamerayı,kablo da değmiyor,usta baktı ama değişen bişey yok.akü başını söküp denicem

Akü çıkar biraz bekle tak aküyü sonra sen arkada dur bak bakalım anlık açılıp kapanacakmı yoksa açıkmı kalacak

Takacağınız kamera geri görüş kamerasımı yoksa araç kamerasımı araç kamerası ise modeli nedir eğer viofo ise onun için kullanılan bir park kiti var o olmadan takarsanız sorun yaşayabilirsiniz.

Geri