kalorifer ısıtma

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cedoo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cedoo

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar daha önce başına gelen varmı bilmiyorum ama benim digital klimam da sıcaklık açınca çok geç ısıtıyor kalorifer. arabayı yolda çok sıkıştırdığım zaman sıcaklık mükemmel seviyelerde oluyor ama sakin kullanımda gerekli ısıtmayı alamıyorum. ısınmak için illa gazlamakmı lazım çözemedim:D kalorifer musluğundan bahsediliyor sitede bendede aynı sorunmu acaba?

Digital klima isitiyor derken???:confused:
klimanin isittigini ilk defa duyuyorum:(
klima sogutur isitmazki:(

:Dhehehe
termostad bozuktur acik kaliyor ama niye klima diyor da hararet yükselmiyor demiyor mesela aciklik getirebilir hararet yükselmiyor??
:D

arkadaşlar daha önce başına gelen varmı bilmiyorum ama benim digital klimam da sıcaklık açınca çok geç ısıtıyor kalorifer. arabayı yolda çok sıkıştırdığım zaman sıcaklık mükemmel seviyelerde oluyor ama sakin kullanımda gerekli ısıtmayı alamıyorum. ısınmak için illa gazlamakmı lazım çözemedim:D kalorifer musluğundan bahsediliyor sitede bendede aynı sorunmu acaba?

bı kac sebebı var kalorıför petegı tıkalı oldugu ıcın performanslı kullanılınca yanı yuksek devır kullanınca ısıtıyor motor devrı dusuk kullanınca ısı azılıyor olabılır

lpg montajından hortumları yanlıs yerden alıyorlar kalorıfor ısısı azalıyor.
hararet dusuyormu? dusuyorsa termostatda bakmak lazım

izahatte yanlışlık yapmış olabilirim. kalorifer peteği tıkalı olma olasılığı doğru olabilir. dediğim gibi yüksek devirli kullanınca ısıtma gayet güzel ama sakin kullanımda ısı azalıyor. sabah ilk çalıştırmada rolantide kalsın saatlerce ısıtma yapmıyor. ne zaman gaza yükleneyim araç kaloriferi ısıtmaya başlıyor.

devirdaim problemli olabilir desem?

devirdaim yeni yazın değişmişti. sanmıyorum bu kadar kısa zamanda arıza yapsın ki devirdaim kalorifer sıcaklığında çok etkilimidir?

klima bizim araçlarda 7 kilometreden sonra tam ısıtmaya geçiyor benim araçta da öleydi ama öğrendim ki belli bir kilometre sonra ısınıyormuş şimdi takmıyorum

Geri