Kahrolsun pkk

Alperen38

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:YİNE YAPTILAR YAPACAKLARINII MERSİNDE YİNE PATLATMIŞLAR POLİSLERİN İÇİNE DALMIŞLAR ALLAH BELALARINI VERSİN....ŞEREFSİZLER:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

walla söyleyecek söz bulamıyorum:( sanırım ölen olmamış çok şükür

Son düzenleme:
tamam hepimiz lanet yağdırıyoruz ama küfürün yeri burası değil arkadaşım!..:(

Moderatör tarafında düzenlendi:
Atık sözün bittiği yer.bu kansızlara ne desek boş.

bize yaşattıklarının aynasını yaşatacaksın onlara belli değil mi aileleri sülaleleri bu kansızların başındakilerin bi gece ye tek bir gecede yakıvericeksin evlerini geçip karşısına sigara yakıp keyif edeceksin sonra da bunu yapmadan çözülmez bu iş bu yara kapanmaz!!!

:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:YİNE YAPTILAR YAPACAKLARINII MERSİNDE YİNE PATLATMIŞLAR POLİSLERİN İÇİNE DALMIŞLAR ALLAH BELALARINI VERSİN....ŞEREFSİZLER:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Başlığı açan arkadaşa teşekkür ederim.ve iyi niyet dileklerine aynen katılıyorum.Allah onları ve oınların arkasında duranları kahretsin :mad::mad:

ppp

sen kımsın kı benı uyarıyosunn..

o zaman ben uyarayım..

forum kuralları:
05- Tehdit edici, küfürlü, örf ve adetlere karşı, nefret dolu ya da çok miktarda istenmeyen mesajlar göndermek; din, dil, ırk ayrımına yönelik mesajlar yazmak ve materyaller kullanmak yasaktır.

Geri