kağıt paspas

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan firakog
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

firakog

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaslar oto yıkamacılarda aracımıza konulan kagıt paspaslardan dışardan bulmamız mümkünmüdür acaba cünkü aracımı aldım alalı hiç yıkamacıya vermedim hep kendim temizliyorum kimseye güvenmiyorum kagıt paspasta bulsam daha bşe istemem yani :))

Ynt: kağıt paspas

Yıkamacıya gidip sorabilirsiniz :) Muhtemelen alış fiyatına size verecektir :)

Ambalaj kağıdı satan yerlerde ve büyük kırtasiyelerde bulabilirsin yanlış hatırlamıyorsam kraft kağıt ismi.
Tabakalar halinde satılıyor kesip kullanabilirsin

110 gr kraft Kagit , yada 280 gr karton Kagit büyük kırtasiyelerde 70x100cm ölçüsünde bulabilirsiniz. Yada esenler otogarda bu tarz ürünler saran dükkanlar var ( üzerinde ayak resmi ve Güle güle gibi bişeyler yazan :)

firakog link' Alıntı:
arkadaslar oto yıkamacılarda aracımıza konulan kagıt paspaslardan dışardan bulmamız mümkünmüdür acaba cünkü aracımı aldım alalı hiç yıkamacıya vermedim hep kendim temizliyorum kimseye güvenmiyorum kagıt paspasta bulsam daha bşe istemem yani :))
Ben de hep kendim temizliyorum. Maalesef Türkiye'de, yıkamacıların %90'ından fazlası işini düzgün yapmayan, hatta araba yıkamayı bilmeyen beceriksiz ve ciddiyetsiz adamlar. Paspasları iyi kurutursanız, o kağıtlara ihtiyaç duymazsınız.

kagıt paspası kesinlikle koydurtmam.ayağıma doşıyor.onun yüzünden kaza yapacaktım nerdeyse

halı paspas kullandığımdan ve sildirdiğim için nemli oluyor ister istemez kağıtta koyulduğunda 2-3 saat içinde deforme oluyor ve hiç hoşuma gitmiyor o yüzden hiç koydurmam

sallierim link' Alıntı:
kagıt paspası kesinlikle koydurtmam.ayağıma doşıyor.onun yüzünden kaza yapacaktım nerdeyse
Aynen...

sallierim link' Alıntı:

Sürücü tarafına koymalarına bende izin vermiyorum.
Pedallara basarken yerde olan topuğum o kağıt paspasların üzerinde sabit durmuyor.  :)
Topuğum kaydığı içinde kağıt paspasla araç kullanmaktan hiç ama hiç hoşlanmam.

Geri